ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση στους δρόμους: «Μπλόκαρε» με το...καλημέρα ο Κηφισός ενόψει γενικής απεργίας

Κίνηση στους δρόμους: «Μπλόκαρε» με το...καλημέρα ο Κηφισός ενόψει γενικής απεργίας
Φωτ.: Eurokinissi

Κίνηση στους δρόμους: Τα πρώτα σοβαρά προβλήματα 

Ημέρα γενικής απεργίας σήμερα και ήδη τα πρώτα σοβαρά προβλήματα καταγράφονται αυτήν την ώρα στο Κηφισό, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται με προβλήματα κάνοντας δύσκολη τη ζωή των οδηγών.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνται στην άνοδο του Κηφισού από ΚΤΕΛ έως Αχαρνών και στις εξόδους των εθνικών οδών Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας.

Επίσης...φορτώνει η λεωφόρος Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα, αλλά και οι λεωφόροι Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλίσσης Σοφίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω απεργίας

Έκτακτα μέτρα τροχαίας θα ληφθούν σήμερα από τις 09:30’ το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης εξαγγελθεισών συναθροίσεων – συγκεντρώσεων και πορείας διαμαρτυρίας σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και άλλων συλλογικοτήτων.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση -όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών-σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της συνάθροισης – κινητοποίησης.