Νίκαια: Κλειστός ο σταθμός του Μετρό λόγω εργασιών – Πώς θα εξυπηρετηθούν οι επιβάτες

Στο σταθμό του Μετρό «Νίκαια» θα γίνουν εργασίες για την εγκατάσταση νέου εξοπλισμού Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου.
metro
Photo: Εurokinissi
2'

Εκτός λειτουργίας σήμερα (20/04) και αύριο (21/04), θα είναι o σταθμός της Γραμμής 3 του Μετρό «Νίκαια» λόγω εργασιών για την εγκατάσταση νέου εξοπλισμού Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου.

Από τη Δευτέρα (22/04), μέρα κατά την οποία ο σταθμός «Νίκαια» της Γραμμής 3 θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά, οι επιβάτες θα χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό που υπήρχε ήδη (επικυρωτικά και αυτόματα μηχανήματα πώλησης), εγκατεστημένο σε νέες θέσεις.

Ο σταθμός της Γραμμής 3 του Μετρό «Νίκαια» θα τεθεί εκτός λειτουργίας αύριο (20/04) και την Κυριακή (21/04), λόγω εργασιών για την εγκατάσταση νέου εξοπλισμού Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου.

Από τη Δευτέρα 22 Απριλίου, μέρα κατά την οποία ο σταθμός «Νίκαια» της Γραμμής 3 θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά, οι επιβάτες θα χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό που υπήρχε ήδη (επικυρωτικά και αυτόματα μηχανήματα πώλησης), εγκατεστημένο σε νέες θέσεις.

Πώς θα εξυπηρετηθούν οι επιβάτες

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού λόγω της διακοπής λειτουργίας του σταθμού «Νίκαια», ο ΟΑΣΑ προχώρησε στη δημιουργία προσωρινής κυκλικής λεωφορειακής γραμμής Χ60 «ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΤ. ΝΙΚΑΙΑ – ΣΤ. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ», η οποία θα λειτουργήσει από το Σάββατο 20/04 έως και την Κυριακή 21/04.

Η προσωρινή γραμμή Χ60 θα πραγματοποιεί στάσεις επιβίβασης / αποβίβασης κατά αντιστοιχία με τις στάσεις του Μετρό. Συγκεκριμένα:

Κάθοδος

  • ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, επί της οδού πλ. Ελευθερίας.
  • ΣΤ. ΝΙΚΑΙΑ, επί της οδού Γέμελου

Κλείσιμο

  • ΓΟΥΝΑΡΗ, επί της οδού Γούναρη.

Άνοδος

  • ΣΤ.ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ, επί της οδού Αιτωλικού
  • ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΣΤ. ΝΙΚΑΙΑ, επί της οδού Γρεβενών
  • ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, επί της οδού πλ. Ελευθερίας.

Επιπλέον, οι γραμμές που διέρχονται από τον σταθμό «Νίκαια» και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πρόσβαση στην ευρύτερη περιοχή του σταθμού, είναι: η γραμμή τρόλεϊ 21 και οι λεωφορειακές γραμμές: 800, 809, 820, 827, 828, 841, 846, 909.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή