ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Συνελήφθη γνωστός αντιεξουσιαστής για ηγετικό ρόλο σε τρομοκρατική οργάνωση - Τι τον «έκαψε»

Πάτρα: Συνελήφθη γνωστός αντιεξουσιαστής για ηγετικό ρόλο σε τρομοκρατική οργάνωση - Τι τον «έκαψε»

Πάτρα: Ο αντιεξουσιαστής είχε συλληφθεί πρόσφατα στην Πάτρα για άλλο αδίκημα

Χειροπέδες σε ένα από τα «βαριά» ονόματα του αντιεξουσιαστικού χώρου της Πάτρας, πέρασαν σήμερα Δευτέρα (22/4) στην αχαϊκή πρωτεύουσα, αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, ο συλληφθείς κατηγορείται για ηγετικό ρόλο σε τρομοκρατική οργάνωση, η οποία μάλιστα πρόσφατα είχε απασχολήσει τις Αρχές και στην οποία αποδίδονται τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν γίνει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, ενώ είχαν προφυλακιστεί 6 άτομα της οργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αντιεξουσιαστής είχε συλληφθεί πρόσφατα στην Πάτρα για άλλο αδίκημα.

Οι Αρχές εξέτασαν ηλεκτρονικά μέσα του συλληφθέντα τα οποία εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας και προέκυψαν στοιχεία από τα οποία σχηματίστηκε η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία σε βάρος του.

Ο άνδρας θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη της αντιτρομοκρατικής

Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για τη σύλληψη του 38χρονου που κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Σύμπραξη εκδίκησης».

«Από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη στην Πάτρα, μεσημβρινές ώρες σήμερα (22 Απριλίου 2024), 38χρονος ημεδαπός, σε εκτέλεση σχετικού εντάλματος σύλληψης ανακριτή Αθηνών για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση “Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης”. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον των αρμοδίων δικαστικών αρχών».