ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακίστηκε μετά την ομολογία του ο 50χρονος νονός- Κατηγορείται ότι βίασε το βαφτιστήρι του

Προφυλακίστηκε μετά την ομολογία του ο 50χρονος νονός- Κατηγορείται ότι βίασε το βαφτιστήρι του
Φωτ.: Unsplash

Ηράκλειο: Κατήγγειλε τον νονό του ότι τον βίαζε όταν ήταν 9 ετών

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 50χρονος νονός στην Κρήτη, ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του.

Σύμφωνα με την καταγγελία 18χρονου, σήμερα, αγοριού, ο άνθρωπος που το βάφτισε φέρεται να προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του, στην ευαίσθητη παιδική του ηλικία, από 9 ετών.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Neakriti.gr υπάρχει βίντεο που δείχνει την ερωτική περίπτυξη του βαφτιστηριού και του νονού του.

Αναλυτικότερα, το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου πέρασε το μεσημέρι ο 50χρονος νονός που κατηγορείται ότι βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ως 12 ετών προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας βαρυνόμενος από κακουργηματικές διώξεις που όμως αφορούν και σε ακόμη δύο παιδιά, το αδερφάκι του βαφτιστηριού που κατήγγειλε τα γεγονότα αλλά και το αδερφάκι ενός άλλου επίσης βαφτιστηριού του που εκμεταλλευόταν!

Ο 50χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα και θα μεταφερθεί στις Φυλακές Τριπόλεως. Ο ίδιος ομολόγησε τις πράξεις του και κατά πληροφορίες δήλωσε συντετριμμένος και άρρωστος!

Ο άνδρας στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και πορνογραφικό υλικό φέρεται να έχει αποδεχτεί κάποιες πράξεις που του αποδίδονται. Η απολογία ξεκίνησε περίπου στις 12:30 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής και στις δύο το μεσημέρι είχε επιστρέψει στον Εισαγγελέα προκειμένου να αποφασιστεί ή όχι η προφυλάκισή του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας παραδέχτηκε ότι η πράξη είχε γίνει δύο φορές στο γραφείο του και το σπίτι του όμως το προκάλεσε ο νεαρός.

Από την πλευρά του ο νεαρός έχει ισχυριστεί ότι έχει συμβεί περισσότερες από 10 φορές και χωρίς να το θέλει!

Ο 50χρονος ομολόγησε τις πράξεις γιατί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπάρχει βίντεο που δείχνει την ερωτική περίπτυξη του βαφτιστηριού και του νονού του. Το βίντεο το τράβηξε ο ίδιος ο 50χρονος για να το έχει όπως λένε οι πληροφορίες ως απόδειξη ότι ο 15χρονος τότε και σήμερα 20χρονος καταγγέλοντας το προκάλεσε.

Τα κορίτσια δεν τα έχει πειράξει ποτέ και θεωρεί σύμφωνα με πληροφορίες ότι είναι υπερβολέςων οικογενειών με δεδομένη την βόμβα που έπεσε στο σπίτι τους.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι στο βίντεο φαίνεται η ερωτική πρωτοβουλία να έρχεται από το νερό αλλά αυτό είναι παγερά αδιάφορο σε ό,τι αφορά το αδίκημα της αποπλάνησης κατ’ εξακολούθηση σύμφωνα με το υλικό που είναι καταγεγραμμένο το περιστατικό συνέβη Δεκέμβριο του 19 που σημαίνει ότι το παιδί ήταν 15,5 ετών.

Είναι από το περιστατικό που συνέβη στο γραφείο το οποίο λέει ότι το κατέγραψε μόνο και μόνο για την περίπτωση που του ζητηθούν ευθύνες κάποια στιγμή από ανοησία του και αυτή λέει ότι ήταν η πρώτη φορά.