Βραυρώνα: Στον ανακριτή ο πατέρας που πέταξε το νεκρό βρέφος στα σκουπίδια

Τόσο ο 23χρονος όσο και η σύντροφός του αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού

Βραυρώνα: Στον ανακριτή ο πατέρας που πέταξε το νεκρό βρέφος στα σκουπίδια
2'

Στον ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο 23χρονος από το Νεπάλ, ο οποίος πέταξε το βρέφος του στα σκουπίδια στη Βραυρώνα. Ο 23χρονος υποστηρίζει στους αστυνομικούς πως δεν γνώριζε ότι η σακούλα είχε μέσα το μωρό, συμπληρώνοντας ότι η σύντροφός του, του είπε πως έχασαν το μωρό.

Τόσο ο 23χρονος όσο και η σύντροφός του αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού.

Η μητέρα του νεκρού βρέφους οδηγήθηκε πάντως στον εισαγγελέα, μόλις πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» όπου νοσηλευόταν. Η ίδια πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη, 15 Μαΐου, ενώ εκκρεμούν οι ιστολογικές εξετάσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το βρέφος.

Η γυναίκα μεταξύ άλλων είπε ότι έχασε το παιδί πριν 5 μήνες ύστερα από αποβολή σε χωράφια που δούλευε τότε, κάτι όμως που έρχεται σε αντίθεση με την γνωμάτευση των γιατρών που την εξέτασαν στο νοσοκομείο που κάνουν λόγο για τελειόμηνη κύηση.

Το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό

Ο ιατροδικαστής, που διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το βρέφος πιθανόν γεννήθηκε ζωντανό, ωστόσο πλήρη εικόνα για το τι πραγματικά συνέβη θα δοθεί από τις ιστολογικές εξετάσεις που θα αποδείξουν και τον ακριβή μηχανισμό θανάτου, αν δηλαδή ήταν ασφυκτικός ή αποτέλεσμα κάποιας κάκωσης.

Τι είπε ο πατέρας του νεκρού βρέφους στη Βραυρώνα

Περιγράφοντας πως ενημερώθηκε ότι το παιδί ήταν νεκρό ο πατέρας του σύμφωνα με το MEGA επεσήμανε: «Όταν οι υπόλοιποι βγήκαν από το δωμάτιο, η σύντροφός μου μού είπε κλαίγοντας ότι χάσαμε το παιδί. Έκλαιγε πάρα πολύ. Έτρεξα να ειδοποιήσω τον υπεύθυνό μου ότι θα λείψω και ξαναεπέστρεψα στο δωμάτιο. Τότε, μου έδωσε μια σακούλα πλαστική, μαύρου χρώματος, και μου ανέφερε ότι αυτή περιέχει πετσέτες με αίματα από το νεκρό παιδί, το οποίο μου ζήτησε να το πάρω και να το πετάξω σε κάδο. Αφού πήρα τη σακούλα, στην οποία είχε βάλει εξωτερικά και μια πετσέτα, βγήκα από το ξενοδοχείο και την πέταξα έξω από αυτό».

Αποδίδει τα όσα έγιναν στη σύγχυσή του και στον φόβο, που ξαφνικά άρχισε να τον διακατέχει. «Εγώ δεν ήξερα ότι πρέπει να καλέσω αστυνομία ή ασθενοφόρο, όταν μου είπε η κοπέλα μου ότι το παιδί έχει πεθάνει. Δεν είδα ποτέ τι έχει μέσα η σακούλα. Απλά την πήρα και την πέταξα στα σκουπίδια. Στεναχωριέμαι πολύ για ό,τι έγινε», φέρεται να ανέφερε ο 23χρονος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή