Έρχεται ο Πομπέο στην Ελλάδα

Στο τέταρτο Διεθνές Συνέδριο των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου, θα μιλήσει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ
Έρχεται ο Πομπέο στην Ελλάδα
1'

Με κεντρικό ομιλητή τον Μάικ Πομπέο και 300 συμμετέχοντες από 22 χώρες θα διεξαχθεί στην Αθήνα, από 26-28 Μαΐου, υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, το τέταρτο Διεθνές Συνέδριο των Αρχόντων.

Επίσης, θα συμμετάσχουν η Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης Δρ. Δέσποινα Χατζηβασιλείου-Τσοβίλη και ο Ρωμαιοκαθολικός Αρχιεπίσκοπος Vilnius Gintaras Grušas, Πρόεδρος του Συμβουλίου των Ευρωπαϊκών Επισκοπικών Συνελεύσεων (CCEE).

Το Συνέδριο διοργανώνεται από τους Άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ευρώπη και την Αυστραλία.

Οι Άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου είναι μια αφοσιωμένη ομάδα ηγετικών προσωπικοτήτων, που εργάζεται αδιάκοπα για την προστασία της θρησκευτικής ελευθερίας για όλους και τη διασφάλιση του μέλλοντος του Οικουμενικού Πατριαρχείου – του ιστορικού πνευματικού κέντρου των 300+ εκατομμυρίων Ορθοδόξων Χριστιανών του κόσμου.

Η πρώτη Διεθνής Διάσκεψη των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου έρχεται ως συνέχεια των τριών προηγούμενων Συνεδρίων για τη θρησκευτική ελευθερία, που πραγματοποιήθηκαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, στο Βερολίνο της Γερμανίας και στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
11:31ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΜΑΛΙΑΣ

Νέα εποχή για το Newsbomb.gr!