Ξεσπά ο σύζυγος του δεύτερου θύματος μετά από λιποαναρρόφηση – «Έχουμε κάνει μήνυση στον γιατρό»

Η υπόθεση της 57χρονης γυναίκας από την Πάτρα φαίνεται πως έχει ανοίξει τον «ασκό του Αιόλου», με τον σύζυγο μίας 69χρονης γυναίκας από την Κάρπαθο να αποκαλύπτει πως και εκείνη κατέληξε έπειτα από λιποαναρρόφηση, την οποία μάλιστα της έκανε ο ίδιος γιατρός.
Ξεσπά ο σύζυγος του δεύτερου θύματος μετά από λιποαναρρόφηση – «Έχουμε κάνει μήνυση στον γιατρό»
GLOMEX / MEGA.
3'

Μετά την τραγική κατάληξη που είχε μία απλή αισθητική επέμβαση λιποαναρρόφησης σε μία 57χρονη κομμώτρια από την Πάτρα, μία νέα καταγγελία έρχεται να «ταράξει» τα νερά, μέσω του MEGA. Η οικογένεια μίας γυναίκας από την Κάρπαθο, ηλικίας 69 ετών, κατήγγειλε τον ίδιο γιατρό για τον θάνατό της, το 2020, επίσης ύστερα από λιποαναρρόφηση.

Η γυναίκα έφυγε τον Μάρτιο του 2020, εν μέσω κορονοϊού, για τη Αθήνα, και εν συνεχεία «εξαφανίστηκε» για κάποιες ημέρες πριν τελικά επιστρέψει στη Ρόδο σε κακή κατάσταση. Tελικά, η γυναίκα κατέληξε περίπου δέκα ημέρες αργότερα από επιπλοκές, καθώς ο γιατρός τής είχε τρυπήσει το έντερο.

«Ήτανε στην Αθήνα, έκανε την εγχείρηση, την λιποαναρρόφηση για το λίπος και μετά ήρθε κάτω στην Κάρπαθο και δεν αισθανόταν καλά και την πήρε ελικόπτερο και την πήγε στη Ρόδο αλλά αργήσαμε να το πάρουμε χαμπάρι ότι της είχε τρυπήσει το έντερο», ανέφερε ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας.

«Της είχε τρυπήσει το έντερο και δεν το είχε πάρει χαμπάρι ο γιατρός και όταν το πήραμε χαμπάρι, ήταν πλέον αργά. Είχε πάθει σηψαιμία και έμεινε στην Ρόδο και πέθανε εκεί. Του έχουμε κάνει μήνυση και περιμένουμε την απόφαση», συμπλήρωσε.

«Πρώτη φορά πήγαινε, ποτέ δεν είχε ξανά πάει. Κάπου από την τηλεόραση, από κάποια διαφήμιση, τον βρήκε. Δεν μας είχε πει βέβαια και τίποτα. Ούτε σε εμένα ούτε στην κόρη μου και το μάθαμε πια όταν ήρθε στην Κάρπαθο, μας τα είπε.

Μια χαρά, 70 κιλά ήτανε. Από τις γέννες είχε μαζέψει τίποτα λίπος στην κοιλιά. Σιγά, δεν χρειαζόταν τέτοια πράγματα. Μια χαρά γυναίκα, υγιέστατη», τόνισε ακόμη.

Πάντα σύμφωνα με την αγωγή των συγγενών της, η 69χρονη παραπονιόταν για έντονους πόνους, με τον γιατρό, όμως, να την καθησυχάζει πως όλα πήγαν καλά. Η γυναίκα επέστρεψε τη 17η Μαρτίου στην Κάρπαθο σχεδόν αγνώριστη. Έντονο πρήξιμο, μελανιές στην κοιλιά και δυσκολία στην αναπνοή. Η ταλαιπωρημένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εκεί όπου θα διαπιστώνεται διάτρηση εντέρου.

«Από τη Ρόδο τον πήραν (σ.σ. τον γιατρό) οι γιατροί από το νοσοκομείο και είπε ότι μάλλον έχει τρυπήσει το έντερο. Έκαναν ό,τι μπορούσαν εκεί, στη Ρόδο, αλλά δεν μπορούσαν να την επαναφέρουν», σημείωσε επιπλέον ο άνδρας της 69χρονης.

Η 69χρονη απεβίωσε την 21η Μαρτίου 2020 από «πολυοργανική ανεπάρκεια, σηπτική καταπληξία και διάτρηση εντέρου». Όπως κατήγγειλε ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, τη χειρούργησε ο ίδιος γιατρός που χειρούργησε και την 57χρονη από την Πάτρα.

«Τρεις τομές είχε, σε τρία μέρη. Τι βάζει εκεί μηχάνημα δεν ξέρω και τραβά το λίπος, είχε τρεις σχισμές. Στην κοιλιά, πίσω και χαμηλά πιο κάτω από την κοιλιά είχε άλλη μία τρύπα», είπε.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή