Με φασολάδα απάντησε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο «δείπνο Βερσαλλιών» με χαβιάρι και μπλε καβούρι

Ο συνεργαζόμενος, πλέον με τον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη, στρατηγικός αναλυτής Άρης Σπηλιωτόπουλος βρέθηκε σε πολυτελές δείπνο και απάντησε εκ νέου 
Με φασολάδα απάντησε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο «δείπνο Βερσαλλιών» με χαβιάρι και μπλε καβούρι
1'

Σοβαρές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση με το δείπνο....Βερσαλλιών για αριστερούς μετά την ανάρτηση του Άρη Σπηλιωτόπουλου, ο οποίος πάντως επανήλθε για διευκρινίσεις.

Υπενθυμίζεται πως αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν χθες εικόνες από ένα εκλεκτό χαβιάρι και μπλε καβούρι. Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία του συμβούλου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στο δείπνο παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Μπεκατώρου, ο Λάκης Λαζόπουλος, η δημοσιογράφος Αντριάννα Παρασκευοπούλου, ο πρώην παίχτης του Survivor, Γιώργος Ασημακόπουλος, η δημοσιογράφος Βασιλεία Ζερβού κ.α.

«Όταν είσαι καλεσμένος δεν γνωρίζεις το μενού. Με ευκολία θα μπορούσαμε να φάμε φασολάδα με ρέγγα, φακές αν είχε σερβιριστεί, χορταρικά που προτιμώ γιατί είμαι vegan. Όλοι μας, κι εγώ και η κα Μπεκατώρου και ο κ. Λζόπουλος δεν έχουμε δυσκολία να φάμε φασολάδα. Πηγαίνεις για τον εορτάζοντα ή για τους νεόνυμφους. Αν πάω σούπερ μάρκετ και χαλάσω χρήματα για τέτοια προϊοντα ίσως να επικριθώ. Κι εκεί ίσως να υπάρχει μια δικαιολογία. Εγώ ήπια, ήπια ταπεινά ποτά, δεν σερβιρίστηκε σαμπάνια», ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Δεν μπορεί να ποινικοποιηθεί η κοινωνικότητα. Μην φτάσουμε στο σημείο να ρωτάμε ‘τη φαγητό θα σερβίρεις’ για να μην βγω στα σάιτ», πρόσθεσε.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή