Βερολίνο: Πώς ξέσπασαν τα επεισόδια μεταξύ των Ελλήνων οπαδών - Σε σοβαρή κατάσταση ένας τραυματίας

12 τραυματίες, 2 σοβαρά τραυματίες και 1 σε κρίσιμη κατάσταση από τα επεισόδια ανάμεσα σε Έλληνες οπαδούς στο Βερολίνο
Βερολίνο: Πώς ξέσπασαν τα επεισόδια μεταξύ των Ελλήνων οπαδών - Σε σοβαρή κατάσταση ένας τραυματίας
1'

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας Έλληνας οπαδός ο οποίος τραυματίστηκε στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Βερολίνο μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που βρίσκονται εκεί για το Final Four.

Τα επεισόδια ξέσπασαν γύρω στις 23:00 σε κεντρικό σημείο του Βερολίνου κοντά στον σταθμό του μετρό «Prenzlauer Allee». Σε βίντεο, που τραβήχτηκε λίγο μετά τις συμπλοκές, φαίνεται ισχυρή αστυνομική παρουσία και ασθενοφόρα στο σημείο. Διακρίνονται, επίσης, οπαδοί των δύο ομάδων πεσμένοι στο έδαφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα επεισόδια συμμετείχαν περί 50 ατόμων και από τις δύο ομάδες, με τους εμπλεκόμενους μάλιστα να χρησιμοποιούν γκλομπ και ρόπαλα του μπέιζμπολ.

Όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος της ΕΡΤ, δεν προκύπτει ότι οι οπαδοί των δύο ομάδων είχαν κανονίσει ραντεβού μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα για να λύσουν τις διαφορές του. Εκτιμάται ότι επιστρέφοντας από την έξοδο τους έπεσαν πρόσωπο με πρόσωπο με συνέπεια η κατάσταση να ξεφύγει και να καταγραφούν αυτές οι ντροπιαστικές για τον αθλητισμό εικόνες. Την ίδια ώρα μεμονωμένα επεισόδια εκτυλίχθηκαν και σε άλλα σημεία της πόλης.

Οι γερμανικές αρχές ενημέρωσαν ότι παρασχέθηκε ιατρική περίθαλψη σε 12 άτομα, o ένας εκ των οποίων, όπως έχει ήδη αναφερθεί, είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Δύο ακόμα άνθρωποι είναι σοβαρά τραυματισμένοι, ενώ άλλα εννιά άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή