Πρώτο μήνυμα Θεοδωρικάκου: «Θα δώσουμε μάχη κατά της αισχροκέρδειας και για αποκλιμάκωση των τιμών»

Οι προτεραιότητες του νέου υπουργού Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκου

Πρώτο μήνυμα Θεοδωρικάκου: «Θα δώσουμε μάχη κατά της αισχροκέρδειας και για αποκλιμάκωση των τιμών»
1'

Ευχαριστίες προς τον πρωθυπουργό, αλλά και μηνύματα περιείχε η πρώτη ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου μετά την επανα-υπουργοποίησή του.

Ο νέος υπουργός Ανάπτυξης, δεσμεύθηκε για την αντιμετώπιση της αισχοκέρδειας και της ακρίβειας που βιώνουν τα νοικοκυριά, στη γραμμή του Κυριάκου Μητσοτάκη για βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Η ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκου

«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη και την επιλογή να μου αναθέσει τα κρίσιμα καθήκοντα του υπουργού Ανάπτυξης. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στην αποστολή που μου ανέθεσε, εργαζόμενος σκληρά και με αίσθημα ευθύνης. Συντονίζοντας τη δράση των υπηρεσιών και τη συνεργασία με το καταναλωτικό κίνημα, τους πολίτες και την υγιή επιχειρηματικότητα, θα δώσουμε τη μάχη για την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας και την αποκλιμάκωση των τιμών. Ταυτόχρονα θα ενισχύσουμε την προώθηση των απαραίτητων πολιτικών για το εμπόριο, τη βιομηχανία, την έρευνα, την καινοτομία και την προσέλκυση επενδύσεων με στόχο τη συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη. Σύμφωνα με το νέο αναπτυξιακό μοντέλο που δημιουργούμε στην πατρίδα μας. Προχωράμε σταθερά μπροστά».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή