Ραγδαίες εξελίξεις: Ένταλμα σύλληψης για τον Απόστολο Λύτρα

Νέα εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση με πρωταγωνιστή τον γνωστό δικηγόρο Απόστολο Λύτρα 

Ραγδαίες εξελίξεις: Ένταλμα σύλληψης για τον Απόστολο Λύτρα
EUROKINISSI
2'

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του Απόστολου Λύτρα προχώρησαν οι δικαστικές αρχές για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Η αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση ζητήθηκε από το θύμα του αφού χθες το βράδυ έφτασαν στο σπίτι της ένας συνεργάτης της, η πρώην σύζυγος του και η μεγάλη κόρη του, ενώ την συμπεριέλαβαν σε συνομιλίες με τον ποινικολόγο παρά την απαγόρευση.

Μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης ο Απόστολος Λύτρας αναμένεται να συλληφθεί και να οδηγηθεί στις φυλακές. Υπενθυμίζεται, ότι αρχικά ανακρίτρια και εισαγγελέας είχαν επιβάλει περιοριστικούς όρους στον Απόστολο Λύτρα και τον είχαν αφήσει ελεύθερο.

Οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί ήταν η υποχρεωτική μετοίκηση από το κοινό τους σπίτι στον Γέρακα, η απαγόρευση να πλησιάζει με οποιονδήποτε τρόπο το θύμα και η υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για να μην επαναλάβει τη βίαιη συμπεριφορά του.

Αναβολή για 27 Ιουνίου στην υπόθεση του αυτοφώρου της πρώην συζύγου του

Νωρίτερα αναβολή για 27 Ιουνίου δόθηκε στην υπόθεση του αυτοφώρου της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα.

Η πλευρά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου υποστήριξε ότι η μηνύτρια είναι βαριά τραυματισμένη και της δόθηκε η σύσταση να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι την ανάρρωση της και την επανεξέταση. Κατά συνέπεια δεν μπορεί να παραστεί στο δικαστήριο και να καταθέσει.

Ο συνήγορος της κ. Πολυζωγοπούλου Θέμης Σοφός ζήτησε να επιβληθεί περιοριστικός όρος στην πρώην σύζυγο του 57χρονου δικηγόρου να μην πλησιάζει το σπίτι της 37χρονου νυν συζύγου του. Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι εξαιτίας των αδικημάτων και του πλαισίου ποινής δεν μπορεί να επιβάλει περιοριστικούς όρους.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή