Καρέ – καρέ η σύλληψη της αστυνομικού στη Μύκονο

Νέες λεπτομέρειες για τη δράση της καλλίγραμμης αστυνομικού στη Μύκονο

Καρέ – καρέ η σύλληψη της αστυνομικού στη Μύκονο
2'

Το newsbomb φέρνει στο φως αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για τον τρόπο που λειτούργησε η καλλίγραμμη αστυνομικός της Μυκόνου η οποία συνελήφθη για την κλοπή αλυσίδας από κρατούμενη αλλά και πληροφορίες για το πως προχώρησαν οι αστυνομικοί στη σύλληψη της.

Θύμα της αστυνομικού είναι μια γυναίκα από τη Συρία η οποία ήταν κρατούμενη στα κρατητήρια του Τμήματος Γενικής Αστυνόμευσης Τουρισμού Τροχαίας της Υποδιεύθυνσης Μυκόνου για τέσσερις μέρες καθώς της είχε επιβληθεί το διοικητικό μέτρο της απέλασης.

Την τελευταία μέρα όταν η γυναίκα παρέλαβε τα προσωπικά της αντικείμενα διαπίστωσε ότι έλειπε η χρυσή της αλυσίδα η οποία έφερε μια χρυσή λίρα Αγγλίας αξίας 2.500 ευρώ. Μάλιστα όπως διαπιστώθηκε τα προσωπικά της αντικείμενα δεν είχαν καν καταγραφεί στο "ΒΙΒΛΙΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ "ως όφειλαν να κάνουν οι αστυνομικοί.

Όπως είναι λογικό υποβλήθηκε καταγγελία από το θύμα και έτσι ξεκίνησε έρευνα για να διαπιστωθεί ποιος είναι ο δράστης. Όπως διαπίστωσαν τελικά οι αστυνομικοί από τις κάμερες ασφαλείας που έχει το τμήμα, ο "μακρυχέρης" δεν ήταν άλλος κρατούμενος ή κάποιος πολίτης αλλά ο άνθρωπος εκείνος που θα έπρεπε να φυλάει τα προσωπικά αντικείμενα της γυναίκας, η υπαρχιφύλακας Π.Ε. η οποία μάλιστα στα προσωπικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαφημίζει μια χλιδάτη ζωή, με ταξίδια στο Ντουμπάι, γρήγορα αυτοκίνητα και διακοπές σε βίλες με πισίνες.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία η αστυνομικός "συνελήφθη" από κάμερα ασφαλείας του Τμήματος το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το βίντεο δείχνει την αστυνομικό να αφαιρεί μέσα από χώρο του τμήματος την επίμαχη χρυσή αλυσίδα.

Οι άνδρες του Εσωτερικών Υποθέσεων της πέρασαν χειροπέδες με την υπαρχιφύλακα να αποδέχεται την πράξη της για την οποία θα δώσει εξηγήσεις σε 48ωρες.

Η 31χρονη υπαρχιφύλακας της ΕΛΑΣ:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή