ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκε η ληστεία σε πολυκατάστημα παιχνιδιών στην Μαλακάσα

Εξιχνιάστηκε η ληστεία σε πολυκατάστημα παιχνιδιών στην Μαλακάσα

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε πριν 10 ημέρες σε πολύ γνωστό κατάστημα παιχνιδιών, εντός του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) στο 43ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Μαλακάσας.

Από την Αστυνομία συνελήφθη ο 27χρονος Έλληνας δράστης της ληστείας, ενώ αναζητείται ο 31χρονος επίσης Έλληνας συνεργός του. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 27χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως αποθηκάριος στον εν λόγω κατάστημα, μαζί με τον 31χρονο συνεργό του, κρύφτηκαν σε χώρο του καταστήματος και περίμεναν μέχρι να κλείσει.

Στη συνέχεια, φορώντας full face κουκούλες, ακινητοποίησαν με τη χρήση όπλων τους εναπομείναντες υπαλλήλους και αφαίρεσαν το σύνολο των εισπράξεων και το περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου, καθώς και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο υπαλλήλου του καταστήματος, το οποίο χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους.

Στην κατοχή του συλληφθέντα, καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό 24.750 ευρώ, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, μία μοτοσυκλέτα και μία κουκούλα full face. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του δεύτερου δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο φυσίγγια πυροβόλου όπλου και ένα μαχαίρι επιβίωσης. Σε βάρος των δύο δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.