ΕΛΛΑΔΑ

Κινδύνεψε νεαρός λόγω parkour

Κινδύνεψε νεαρός λόγω parkour

Άγιο είχε το βράδυ της Τετάρτης ένας νεαρός -φίλος τoυ Parkour, ο οποίος στην προσπάθειά του να κάνει άλμα από ταράτσα σε ταράτσα στο κέντρο της πόλης, βρέθηκε στο κενό από ύψος 8 μέτρων και προσγειώθηκε στη μέση ενός μεζεδωπολείου στο κέντρο του Ρεθύμνου!

Έκπληκτο το προσωπικό του μεζεδωπολείου έσπευσε να βοηθήσει τον νεαρό, ο οποίος λίγο αργότερα έφτανε στο Νοσοκομείο με ελαφρύ τραυματισμό στα πόδια.

Την ίδια ώρα, οι φίλοι του τρομοκρατημένοι κατέβηκαν από τις διπλανές ταράτσες αναζητώντας τον φίλο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα των νεαρών βρισκόταν στην ταράτσα του Λαογραφικού Μουσείου, στην οδό Βερναρδου, απ' όπου για διασκέδαση επιχειρούσαν άλματα στις ταράτσες των γειτονικών κτιρίων.

Το parkour θεωρείται αρκετά επικίνδυνο χόμπι που είναι αρκετά διαδεδομένο στο εξωτερικό. Οι λάτρεις του πηδάνε από ταράτσα σε ταράτσα επιδιδόμενοι ακόμα και σε χορευτικές φιγούρες.

Φαίνεται όμως ότι η ταράτσα του Λαογραφικού Μουσείου αποτελεί στέκι των νεαρών παιδιών που κάνουν το χόμπι τους και για αυτό το λόγο, οι επιχειρηματίες της Βερνάρδου αποφάσισαν να πάνε στην αστυνομία όπου την ενημέρωσαν για την συνήθεια των νεαρών παιδιών.

Η Αστυνομία προτίθεται να ενημερώσει και να ζητήσει παρέμβαση και από την Δημοτική Αρχή για να κάνει αδύνατη την πρόσβαση ατόμων στην ταράτσα του Λαογραφικού Μουσείου.