ΕΛΛΑΔΑ

O εφιάλτης του AIDS παραμονεύει στις πιάτσες

O εφιάλτης του AIDS παραμονεύει στις πιάτσες

Δεν έχουν περάσει καλά - καλά δυο μήνες από τη σύλληψη των οροθετικών ιεροδούλων που εκδίδονταν χωρίς προφυλάξεις στις υπαίθριες πιάτσες του κέντρου της Αθήνας και τον σάλο που προκλήθηκε αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Ο αρχικός φόβος που κυρίευσε τους άνδρες που ήταν πελάτες των εκδιδόμενων γυναικών, καταλάγιασε και σιγά σιγά ξεμυτίζουν όσοι ανεύθυνοι ζητούν σεξ χωρίς προφυλάξεις. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso της Κυριακής», εκεί που είχαν εντοπιστεί οι περισσότερες από τις οροθετικές εκδιδόμενες, δεκάδες εξαρτημένες κοπέλες πουλούν το κορμί τους για μόλις λίγα ευρώ, ακόμη και χωρίς τη χρήση προφυλακτικού.

Όμως ποιος μπορεί να κατηγορήσει τις γυναίκες αυτές που έχουν ανάγκη την δόση τους, κάνοντας ότι είναι δυνατόν για να την εξασφαλίσουν; Οι πελάτες αγνοούν τους κινδύνους μιας ελεύθερης ερωτικής συνεύρεσης που μπορεί να τους φέρει στο δρόμο του AIDS και δίνουν ακόμα περισσότερα χρήματα για σεξ χωρίς προφυλάξεις, σαν να μην προηγήθηκε ο σάλος που ταρακούνησε την κοινωνία. Αλλωστε, είναι κοινό μυστικό πως η συντριπτική πλειονότητα των εκδιδομένων γυναικών στις υπαίθριες πιάτσες δεν διαθέτει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και δεν περνάει από ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με όσα δηλώνουν θαμώνες της περιοχής, αρκετοί από όσους οίκους ανοχής λειτουργούν σε περιοχές πέριξ της Ομόνοιας, προσπαθούν να προσελκύσουν πελάτες προσφέροντας σεξ χωρίς προφυλάξεις με αντάλλαγμα ένα μικρό αντίτιμο που δεν υπερβαίνει τα δέκα ευρώ!