ΕΛΛΑΔΑ

Σπα και πισίνες στον Κορυδαλλό!

Σπα και πισίνες στον Κορυδαλλό!

Πισίνες και μπάρμπεκιου έφτιαξαν στις φυλακές του Κορυδαλλού οι κρατούμενοι μετά από έγκριση της διοίκησης και λεφτά του Δημοσίου. Απίστευτο και όμως αληθινό που δίνει μια άλλη χροιά στο σύνηθες μουντό περιβάλλον ενός σωφρονιστικού καταστήματος. Το... πολυτελές σπα βρίσκεται στη πίσω αυλή του Ψυχιατρείου των φυλακών.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, πρόσβαση έχουν μόνο όσοι έχουν τις κατάλληλες γνωριμίες στον μικρόκοσμο της φυλακής ή έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν το κατάλληλο «εισιτήριο».

Η πισίνα ονομάστηκε «κατασκευή ποτίστρας για ζώα και πτηνά» αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μια κανονικότατη πισίνα, με σκαλάκια, διαφορετικά επίπεδα και συστήματα καθαρισμού τελευταίας τεχνολογίας. Στην πισίνα οδηγούν πετρόχτιστα μονοπάτια, ενώλίγο πιο πέρα βρίσκεται το χτιστό μπάρμπεκιου.

Η αίσθηση πολυτέλειας συμπληρώνεται μάλιστα από έναν τεχνητό καταρράκτη υπερχείλισης για την ανακύκλωση του νερού, ενώ έχει τοποθετηθεί και φωτισμός για τις νυχτερινές βουτιές. Το ειδυλλιακό τοπίο συμπληρώνουν πάπιες και άλλα πτηνά που κυκλοφορούν ελεύθερα στον χώρο

Η απάντηση των υπευθύνων πάντως στην εφημερίδα είναι ότι δεν πρόκειται για πισίνα, καθώς επιμένουν ότι πρόκειται για ποτίστρα ζώων.