ΕΛΛΑΔΑ

«Πρέπει να ξαναγεννήσω τα παιδιά μου»

«Πρέπει να ξαναγεννήσω τα παιδιά μου»

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η μητέρα των δύο δίδυμων παιδιών που χτυπήθηκαν από τον 21χρονο οδηγό μοτοσικλέτας και στη συνέχεια, εγκαταλείφτηκαν στην άσφαλτο.

Η κ. Αννίσκα Ματσιουρόφσκα, μιλώντας στο Πρώτο Θεμα μέσα από τον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται είπε ότι δεν θέλει ποτέ να ξαναδει τον άνθρωπο που τους χτύπησε. «Δεν θέλω να δω αυτόν τον άνθρωπο ποτέ. Δεν θέλω... αυτό που μας έκανε δεν περιγράφεται. Μας χτύπησε και μας άφησε στο δρόμο να πεθάνουμε. Το μόνο που θυμάμαι από το ατύχημα είναι ότι κοιτούσα τα παιδιά μου ακίνητα, πεταμένα στον δρόμο»'.

Η κ. Ματσιουρόφσκα δηλώνει ανήσυχη για το μέλλον. «Θέλουμε πρώτα να είμαστε ξανά μαζί και οι τέσσερις μας και καλά στην υγεία μας και θα δούμε τι θα κάνουμε»'.

Όσον αφορά την κατάσταση των παιδιών, η 7χρονη Κλαούντια είναι εκτός κινδύνου. Ο αδελφός της εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας αλλά οι γιατροί είναι, πλέον, πιο αισιόδοξοι.

Το ίδιο συντετριμμένος είναι ο πατέρας του υπαξιωματικού που χτύπησε, τραυμάτισε και εγκατέλειψε την μητέρα και τα δύο της παιδιά.

«Λίγη ώρα πριν γίνει αυτό που έγινε, τηλεφώνησα στο γιο μου και του είπα πως μαχαίρωσαν τον άντρα της αδερφής του και χρειαζόταν επειγόντως αίμα. Εκείνος, αφού πήρε την άδεια από το Ναυτικό, πήρε τη μηχανή και έφυγε κακήν κακώς από τη μονάδα του για το νοσοκομείο. Βρισκόταν σε τέτοιο πανικό, που δεν είχε μαζί του ούτε δίπλωμα, ούτε τίποτα. Ήταν θολωμένος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως έπρεπε να χτυπήσει όποιον βρέθηκε μπροστά του. Λυπούμαστε πάρα πολύ. Τους ζητάμε συγγνώμη. Πούλησα ήδη ένα οικόπεδο που είχα για να πληρώσω την εγγύηση του γιου μου. Ό,τι χρειαστεί η οικογένεια, αν και δεν έχουμε οικονομική άνεση, θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά»', καταλήγει ο πατέρας του υπαξιωματικού.