ΕΛΛΑΔΑ

Έρευνες για να εντοπιστεί ο άντρας που είδαν με την 15χρονη

Έρευνες για να εντοπιστεί ο άντρας που είδαν με την 15χρονη

Πρόκειται για μία από τις πιο δύσκολες υποθέσεις που έχει κληθεί ποτέ η Ελληνική Αστυνομία να λύσει.

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Μυστήριο γύρω από την εγκληματική επίθεση που δέχτηκε η 15χρονη στην Πάρο, η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου. Οι καταθέσεις έχουν φτάσει τις 60 και πλέον τα δείγματα γενετικών υλικών από όσους έχουν καταθέσει τα 30. Από όλα αυτά τα δείγματα που στέλνονται από την Πάρο στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας, ανάλογα με την σειρά που ελήφθησαν δεν υπάρχουν ακόμα απαντήσεις, ενώ για τα πρώτα δείγματα που αφορούν περίπου μία πεντάδα αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να υπάρξουν οι πρώτες απαντήσεις. Αξίζει να σημειωθεί, ότι από όσους ζητήθηκε δείγμα, κανείς δεν το αρνήθηκε. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα για έναν μάρτυρα που ανέφερε ότι είχε δει έναν άντρα με την 15χρονη λίγο πριν εξαφανιστούν τα ίχνη της, ωστόσο από εκεί και μετά τίποτα.

Πρόκειται συγκεκριμένα για έναν αλλοδαπό άντρα από την Ασία που όμως το τονίζουμε αυτό το σημείο …..αναζητείται και δεν έχει ακόμα εντοπιστεί. Οι απαντήσεις για το εάν αυτός ο άντρας έχει οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση θα δοθούν εάν πρωτίστως εντοπιστεί και σαφώς του ληφθεί γενετικό υλικό προς ταυτοποίηση. Έχουν ληφθεί καταθέσεις από εργάτες μίας κοντινής στο σημείο οικοδομής, από υπαλλήλους και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων του νησιού, από αλλοδαπούς και Έλληνες και από το κοντινό περιβάλλον της 15χρονης, ωστόσο τα 24ωρα περνούν βασανιστικά για την οικογένεια της 15χρονης, αλλά και πάλι δεν προκύπτει κάτι στέρεο ώστε να υπάρξει άμεση λύση στο δράμα.

Ίσως τα γενετικά υλικά που εστάλησαν για ταυτοποίηση να δώσουν την λύση, ίσως και πάλι όχι και ειδικά αυτό έχουν αρχίσει να το πιστεύουν και οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση. Αυτό που ζητάει η Αστυνομία, είναι να υπάρξει μία κατάθεση που θα λύσει μία και καλή την υπόθεση. Αυτή ..η κατάθεση όμως πιστεύουν οι αξιωματικοί που ερευνούν από κοντά την υπόθεση, πως θα προκύψει τελικά μόνο από την ίδια την 15χρονη, εφόσον πρώτα βελτιωθεί η υγεία της και ανανήψει από την βαριά καταστολή στην οποία βρίσκεται …Ίσως η λύση στην υπόθεση όμως να δοθεί εάν ο μυστηριώδης αυτός άντρας ...εντοπιστεί….

Διαβάστε επίσης:

Μάρτυρας είδε έναν άντρα με την 15χρονη λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της