ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε ο «δράκος» της Πάρου!

Βρέθηκε ο «δράκος» της Πάρου!

To... τέρας από το Πακιστάν που τραυμάτισε σοβαρά τη 15χρονη στην Πάρο ομολόγησε το απόγευμα την αποτρόπαια πράξη του χωρίς να δείξει ούτε ίχνος μεταμέλειας και διάθεσης να ζητήσει συγνώμη!

Η περιγραφή του προκαλεί οργή και ανατριχίλα. Είπε ότι η κοπέλα άκουγε μουσική στα βράχια από το κινητό της. «Την πλησίασα με σκοπό να της κλέψω το κινητό. Άρχισε να φωνάζει και την έπιασα από τα μαλλιά για να την κάνω να σταματήσει. Δεν σταμάτησε και χτύπησα το κεφάλι της στα βράχια». Ωστόσο, το ανθρωπόμορφο τέρας δεν σταμάτησε εκεί το έργο του. Όταν η κοπέλα έπεσε λιπόθυμη από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα του, ο Πακιστανός την βίασε και την εγκατέλειψε να ψυχορραγεί!

Η σύλληψη του 21χρονου κτήνους, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας, σε χώρο που είχε βρει καταφύγιο, από τις 27 Ιουλίου, όταν και φέρεται να είχε εγκαταλείψει την Πάρο.

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο εργοδότης του - ιδιοκτήτης μιας ξενοδοχειακής μονάδας, ο οποίος απασχολούσε τον Πακιστανό ως κηπουρό και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το σημείο που εντοπίσθηκε τραυματισμένο το 15χρονο κορίτσι, ο δράστης επικαλέστηκε σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και ζήτησε να εξοφληθεί και να φύγει από το νησί. Προφανώς, όπως προκύπτει τώρα, είχε τρομοκρατηθεί από την έκταση που είχε λάβει η υπόθεση και θέλησε να φύγει το συντομότερο δυνατόν και να σβήσει τα ίχνη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης εντοπίστηκε ύστερα από εντοπισμό του στίγματος του κινητού του τηλεφώνου και από μαρτυρίες πολιτών που συνεργάστηκαν με την Αστυνομία. Οι έρευνες κατέληξαν σε σπίτι στη Νέα Χαλκηδόνα όπου κλιμάκιο της Διώξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν τον Πακιστανό και δύο ομοεθνείς του.

Την περασμένη Δευτέρα, άνδρες της Αστυνομίας έκαναν έρευνα στο δωμάτιο του Πακιστανού, στο οποίο διέμενε με ομοεθνείς του στην Πάρο. Έλαβαν δείγμα DNA, από τους Πακιστανούς, οι οποίοι διέμεναν ακόμα στο δωμάτιο, ενώ πήραν ρούχα και προσωπικά αντικείμενα του, τα οποία έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα. Από αυτά τα ευρήματα προέκυψε η πρώτη ταυτοποίηση.

Tο χρονικό της υπόθεσης που συγκλόνισε

Η ανήλικη, μαζί με τη μητέρα της και την μεγαλύτερη αδελφή της, παραθέριζαν στην Πάρο. Το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιουλίου, βρέθηκαν στην παραλία, όπως κάθε απόγευμα. Λίγο μετά τις 18.00, η 15χρονη, με το κινητό της στο χέρι, έφυγε λέγοντας ότι θα πάει μια βόλτα.

Λίγο αργότερα και με την ανήλικη να μην εμφανίζεται, η μητέρα της με τη βοήθεια του ναυαγοσώστη αναζητούσαν στον κλειστό κόλπο της παραλίας. Λίγα λεπτά μετά, εντοπίστηκε η 15χρονη αναίσθητη βουτηγμένη στο αίμα από την ίδια της τη μητέρα.

Το κορίτσι αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Yγείας της Πάρου, και με Super Puma μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αττικόν. Την ίδια ημέρα, υποβάλλεται σε λεπτή χειρουργική επέμβαση, στο κεφάλι, ενώ με αίτημα του πατέρα, υποβάλλεται σε εξετάσεις, και γίνεται λήψη DNA, όπου διαπιστώνεται η παρουσία «άγνωστου» άνδρα, στο χώρο που βρέθηκε η βαρύτατα τραυματισμένη η Μυρτώ

Με εισαγγελική παραγγελία άρσης απορρήτου, οι Αστυνομικοί πήραν τις κλήσεις και τις κινήσεις του κινητού τηλεφώνου της 15χρονης, από τις οποίες δεν προέκυψε κάτι. Από τη στιγμή της επίθεσης και μετά, το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο, ενώ η συσκευή δεν εντοπίσθηκε.

Οι έρευνες των Αρχών οδήγησαν τα ξημερώματα στη σύλληψη του 21χρονου Πακιστανού, από Αστυνομικούς του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, της Ασφάλειας Αττικής.

Εδώ και μερικές ώρες, ο Πακιστανός βρίσκεται στη Σύρο όπου θα μεταχθεί στην Εισαγγελία της Συρου. Αμέσως μετά, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ: Βίασε την 15χρονη ενώ ήταν ετοιμοθάνατη

Ομολογία ΣΟΚ! «Τη χτύπαγα στα βράχια επειδή αντιστεκόταν»

Συνελήφθη ο Πακιστανός για την επίθεση στη 15χρονη

Βασικός ύποπτος 20χρονος για την επίθεση της 15χρονης στην Πάρο

Το θρίλερ με την 15χρονη στην Πάρο συνεχίζεται...