ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Αυλώνα θα οδηγηθεί ο Πακιστανός

Στις φυλακές  Αυλώνα θα οδηγηθεί ο Πακιστανός

Στις φυλακές Αυλώνα θα οδηγηθεί αύριο ο 21χρονος Πακιστανός, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την σημερινή του απολογία στον ανακριτή της Σύρου, ο Πακιστανός κρίθηκε προφυλακιστέος και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων.

Ο 21χρονος Πακιστανός, σύμφωνα με το syrostoday.gr, ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς της 15χρονης Μυρτούς στην απολογία του στον ανακριτή.

"Ανέλαβα την υπεράσπιση του Πακιστανού διότι με διόρισε η Ανάκριση και βέβαια η αποδοχή του διορισμού είναι υποχρεωτική σύμφωνα με τον Κώδικα Περί Δικηγόρων" είπε η δικηγόρος του.

"Αρνήθηκα, όπως άλλωστε πάντα το έχω κάνει στα 35 χρόνια της δικηγορίας μου (30 στη Σύρο και 5 στην Αθήνα) να εισπράξω την αποζημίωση που οφείλει να καταβάλει το Δημόσιο σε κάθε διοριζόμενο εξ επαγγέλματος συνήγορο.

Ο εντολέας μου ομολόγησε την πράξη του και δήλωσε τη μεταμέλεια και τη συντριβή του για το αδίκημα που διέπραξε, τονίζοντας επίσης ότι δεν ζητά την αναγνώριση κανενός ελαφρυντικού.

Το ενδιαφέρον μου για κάθε αθώο θύμα είναι πάντα το ίδιο, είτε ο θύτης είναι Πακιστανός είτε Έλληνας. Δεν μπορώ να κάνω καμία διάκριση λόγω της ιδεολογίας μου, που έτσι μου επιβάλλει", δήλωσε η δικηγόρος Αλεξάνδρα Δήμου, συνήγορος υπεράσπισης του Πακιστανού.

Διαβάσετε επίσης:

Προφυλακιστέος ο «δράκος» της Πάρου

Video: Με κουκούλα μεταφέρθηκε στον ανακριτή ο «δράκος» της Πάρου