ΕΛΛΑΔΑ

Συλλήψεις για «φρουτάκια» στα Χανιά

Συλλήψεις για «φρουτάκια» στα Χανιά

Έφοδος της Αστυνομίας έγινε χθες το βράδυ στα Χανιά, σε δύο καταστήματα και συνελήφθησαν τρία άτομα, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα παίγνια.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στα Χανιά, διενεργήθηκε έλεγχος σε καφενείο, ιδιοκτησίας ενός 33χρονου, ο οποίος αναζητείται και συνελήφθησαν μία αλλοδαπή ηλικίας 25 ετών, ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, και μία Ελληνίδα ηλικίας 62 ετών. Συγκεκριμένα η 25χρονη κατελήφθη ενώ είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία, σε χώρο του καταστήματος συνολικά 16 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με λογισμικό πρόγραμμα τυχερών παιγνίων «Φρουτάκια» σε διάφορες παραλλαγές, επιτρέποντας τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο τυχερό παιχνίδι της 62χρονης πελάτισσας του καταστήματος.

Από τον αστυνομικό έλεγχο, προέκυψε επιπλέον ότι, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε τροποποιήσει τους όρους, της ήδη κατεχομένης άδειας ιδρύσεως και λειτουργίας, έχοντας αναπτύξει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές χωρίς να προβλέπεται στην άδεια ενώ στερείτο άδειας χρήσης υπηρεσιών διαδικτύου από την αρμόδια Δημοτική Αρχή. Επίσης σε έλεγχο που διενεργήθηκε, χθες το βράδυ από την Αστυνομία, σε καφετέρια, κατελήφθη ο 38χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος να έχει εγκαταστήσει και να λειτουργεί τέσσερεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με «Φρουτάκια», ενώ στερείται άδεια ιδρύσεως και λειτουργίας από την αρμόδια Δημοτική Αρχή.