ΕΛΛΑΔΑ

Τον λήστεψαν, τον απήγαγαν και τον άφησαν δεμένο στην Υλίκη

Τον λήστεψαν, τον απήγαγαν και τον άφησαν δεμένο στην Υλίκη

Τρομακτικές στιγμές αναγκάστηκε να βιώσει ένας 54χρονος βιοτέχνης ειδών υγιεινής στα Οινόφυτα. Χθες, περίπου στις 10 το βράδυ και ενώ βρισκόταν ακόμα μέσα στην επιχείρησή του, τρεις κουκουλοφόροι μπήκαν μέσα στη βιοτεχνία, όπου βρισκόταν μόνο του το θύμα και με την απειλή των όπλων του ζήτησαν όλα τα χρήματα που είχε.

Το θύμα τους έδωσε περίπου 2.000 €, όμως οι δράστες δεν ικανοποιήθηκαν από το ποσό και επέμεναν να τους δώσει 100.000 € για να τον αφήσουν ήσυχο.

Όντας ήδη σοκαρισμένος ο 54χρονος προσπάθησε να τους εξηγήσει, ότι αυτά ήταν όλα του τα χρήματα και τότε δράστες τον έβγαλαν έξω με την απειλή των όπλων και τον επιβίβασαν στο αυτοκίνητό τους. Αρκετή ώρα μετά και …αρκετά χιλιόμετρα μακριά, σταμάτησαν στο ύψος της Λίμνης Υλίκης, τον έβγαλαν έξω και τον έδεσαν σε ένα δέντρο, εγκαταλείποντας τον εκεί αβοήθητο όλη τη νύχτα. Το πρωί βρήκε τον άτυχο άντρα στην ερημική περιοχή, εξαντλημένο να καλεί διαρκώς σε βοήθεια.

Περίπου στις 11 το πρωί ένας διερχόμενος βοσκός άκουσε τις κραυγές αγωνίας του 54χρονου και έτρεξε να τον λύσει, ενώ κάλεσε αμέσως τις Αρχές. Στην ευρύτερη περιοχή γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ ο 54χρονος όντας αφυδατωμένος και ταλαιπωρημένος από την ζέστη και τον δυνατό ήλιο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις Α΄ Βοήθειες.

Διαβάστε επίσης:

Βοιωτία: Βρέθηκε αλυσοδεμένος άνδρας - Πιθανόν θύμα απαγωγής