ΕΛΛΑΔΑ

Νέο κτίριο για το Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη

Νέο κτίριο για το Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη

Το ιστορικό Ξενοδοχείο ΒΙΕΝΝΗ γίνεται χώρος Εκπαίδευσης και Πολιτισμού

Φάρος εκπαίδευσης και πολιτισμού όχι μόνο για την Θεσσαλονίκη, αλλά για όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, φιλοδοξεί να γίνει το Mediterranean College, που κόντρα στις συνθήκες της εποχής, ακολουθεί τον δρόμο της συνεχούς προόδου και ανάπτυξης. Απόδειξη της κορυφαίας θέσης που κατέχει το Mediterranean College στα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας, είναι η απόφασή του να εγκαινιάσει ένα ολοκαίνουριο κτίριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα το Mediterranean College δίνει ραντεβού για την νέα ακαδημαϊκή περίοδο, σε ένα από τα μεγαλύτερα και επιβλητικότερα διατηρητέα κτίρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το «Βιέννη» (Εγνατία 2-4).

Μετά από 80 χρόνια επιβλητικής παρουσίας στην Εγνατία Οδό, το ιστορικό ξενοδοχείο «Βιέννη» θα «συναντήσει» τον πολιτισμό και την εκπαίδευση. Το ιστορικό κτίριο θα ανοίξει τις πόρτες του στους σπουδαστές του Mediterranean College, για να στεγάσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες κάθε νέας και νέου που σχεδιάζει τώρα το μέλλον του.

Το Mediterranean College ανακαινίζει το ιστορικό κτίριο, αναδεικνύει την αίγλη και την μεγαλοπρέπεια που το χαρακτηρίζει, και το εμπλουτίζει με τις απαραίτητες υποδομές νέας τεχνολογίας. Με την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής περιόδου (Σεπτέμβριος 2012) το «Βιέννη» θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί και να υποστηρίξει την εκπαιδευτική διαδικασία σε ένα ευρύ φάσμα σπουδών όπως Counseling & Psychology, Computing, Business, Early Childhood Studies, Engineering και Journalism, και σε πολλά άλλα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά προγράμματα. .

Παράλληλα το Mediterranean College πιστό στην παράδοσή του, θα φιλοξενεί στους χώρους του «Βιέννη» μεγάλες εκπαιδευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως συνέδρια, ημερίδες, διαλέξεις με στόχο την συνεχή κατάρτιση και επιμόρφωση επιστημόνων της ελληνικής και ευρωπαϊκής αγοράς.

Με την επέκταση του Mediterranean College στους χώρους του «Bιέννη», το κέντρο της Θεσσαλονίκης αποκτά ένα χώρο πολιτισμού και εκπαίδευσης με ξεχωριστή δυναμική, που τον χαρακτηρίζει η ακαδημαϊκή υπεροχή.

Mediterranean College. The Power of Knowledge! Info: Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 547 708, Βαλαωρίτου 9 – τηλ.: 2310 287779, www.medcollege.edu.gr