ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: Ιερέας θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό!

Απίστευτο: Ιερέας θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό!

Την είπε την κουβέντα του, προκάλεσε και... έγινε της κακομοίρας...

Πρόκειται για Πατρινό ιερέα ο οποίος υποστήριξε σε τηλεοπτικό συνεργείο (σε δημοσιογράφο και εικονολήπτη) πως... είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό και μάλιστα θα αμειφθεί πλουσιοπάροχα για την θετική απάντησή του και την υλοποίηση του σχεδίου του παραγωγού.

Ακόμη και «πλάκα» να έκανε, δεν νομίζουμε πως τέτοιοι ισχυρισμοί συνάδουν με το ιερό ράσο και το λειτούργημα ενός ιερέα που υπηρετεί τον Θεό και την Εκκλησία.

Πόσο μάλλον όταν ο συγκεκριμένος παπάς προχώρησε και σε... λεπτομέρειες σε σχέση με την νέα του... «ιεραποστολή»! Σύμφωνα με το dete, δήλωσε πως η συμμετοχή του στην συγκεκριμένη ταινία πορνό «αξιολογήθηκε» στα 150.000 ευρώ, ενώ οι παρτενέρ του φέρουν τα ονόματα Ελίζαμπεθ και Εμμανουέλλα!

Ο Πατρινός ιερέας αποκάλυψε και το όνομα της ταινίας: «Κόλαση στο παρεκκλήσι»!

Τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου έμειναν... άναυδα, φυσικά δεν πίστεψαν τους ισχυρισμούς του ιερέα, όμως εκείνος έδειχνε να επιμένει προφανώς μια και το ποσό είναι μεγάλο και πως αυτά τα χρήματα θα τα έβγαζε... σε 10 και πλέον χρόνια!

Πυρ και μανία ο δεσπότης

Οι πληροφορίες του τηλεοπτικού συνεργείου και η φωτογραφία του ιερέα (με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του) έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα τα σχόλια που αναρτήθηκαν αποτύπωναν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης για την πρόθεση του παππά! Όπως είναι φυσικό ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος πληροφορούμενος το γεγονός έχει ζητήσει εξηγήσεις από τον ιερέα και δεν αποκλείεται να επιβάλλει τιμωρία, ανάλογη με την πράξη του ρασοφόρου.