ΕΛΛΑΔΑ

Υπό άκρα μυστικότητα στην Κρήτη Ρώσος μεγιστάνας

Υπό άκρα μυστικότητα στην Κρήτη Ρώσος μεγιστάνας

Μέχρι και φορτηγό - ψυγείο από το Ηράκλειο επιστρατεύτηκε για χάρη Ρώσου Κροίσου που έφθασε, χθες, υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας στην Ελούντα.

Ο Ρώσος, ο οποίος συγκαταλέγεται μεταξύ των 40 πλουσιότερων του κόσμου ήρθε με την παρέα του για διακοπές στην Ελλάδα και με το σκάφος "Μελίνα", το οποίο ενοικίασε, προσάραξε στο δεύτερο κόλπο της Ελούντας.

Ο Ρώσος, που ήθελε να διασφαλίσει ότι δε θα τραβήξει τα βλέμματα, έμεινε με το σκάφος του πίσω από τον κόλπο σε σημείο μη προσβάσιμο και μη ορατό, παρά μόνο ... από αέρος!

Μέχρι τη στιγμή, ωστόσο που έφτασε, είχε προηγηθεί μία άνευ προηγουμένου κινητοποίηση προκειμένου να εξασφαλιστούν στον Κροίσο όλα όσα ... τραβούσε η όρεξή του!

Χαρακτηριστικό είναι ότι για φρούτα αξίας 60 ευρώ (!) επιστρατεύτηκε ολόκληρο φορτηγό - ψυγείο από το Ηράκλειο, προκειμένου τα εξωτικά φρούτα που ο μεγιστάνας είχε παραγγείλει να φθάσουν στα χέρια του σε συγκεκριμένη θερμοκρασία - ούτε βαθμό παραπάνω ή παρακάτω!

Ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου και ο υπεύθυνος τροφοδοσιάς φρούτων έμειναν για περίπου 15 λεπτά στην Ελούντα έως ότου πάρουν την εντολή να πάνε το "πακέτο" στο λιμάνι της Πλάκας.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Cretalive, η παρέα του Ρώσου είχε παραγγείλει ντόπια φρούτα πρώτης ποιότητας, γάλα και πίτσες που ζήτησε να φτιάξει συγκεκριμένο ξενοδοχείο κατ' αποκλειστικότητα και να τους παραδοθούν - άγνωστο το γιατί - σε σακούλες σούπερ μάρκετ!

Ζήτησαν επίσης στο λιμάνι της Πλάκας να υπάρχουν δύο security, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Οι προμήθειες παραδόθηκαν με φουσκωτό σκάφος, στο οποίο επέβαινε ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ρώσου, ο οποίος μάλιστα έδωσε εσκεμμένα παραπλανητικές πληροφορίες για το σημείο, στο οποίο προσάραξε το σκάφος. Όλες οι συνεννοήσεις για τις προμήθειες που ζητήθηκαν από την VIP παρέα γίνονταν αποκλειστικά με τον καπετάνιο του σκάφους, ενώ χαρακτηριστικό της "μυστικοπάθειας" ήταν το ότι οι προμηθευτές δεν γνώριζαν που πήγαιναν ως τη στιγμή που έφθασαν στην Ελούντα!

Ο Ρώσος είχε οργανώσει μεσημεριανό πάρτυ στην Ελούντα, στα ανοιχτά, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να δει απο κοντά και την Σπιναλόγκα, αλλά χωρίς να κατέβει σε αυτή.

Σύμφωνα με το σχέδιο πλεύσης επόμενος σταθμός του είναι η Μύλος, αλλά θα μείνει στην Ελούντα και αύριο (Κυριακή).