ΕΛΛΑΔΑ

Μικροπωλητές: Να συνεχίσει τις εφόδους της η Χρυσή Αυγή

Μικροπωλητές: Να συνεχίσει τις εφόδους της η Χρυσή Αυγή

«Οι αυθόρμητες «κινήσεις ΜΑΤ» μελών της Χρυσής Αυγής σε διάφορες Εμποροπανηγύρεις ανά την Επικράτεια μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Υπαίθριων Μικροπωλητών Ελλάδος. Την ανακοίνωση μάλιστα, στην οποία παροτρύνονται τα μέλη της Οργάνωσης να επεκτείνουν τη δράση τους σε όλους τους υπαίθριους χώρους της χώρας, έχει αναρτήσει και η Χρυσή Αυγή στην ιστοσελίδα της.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση

«'Η ανάλγητη συγκυβέρνηση και το Κράτος της ατιμωρησίας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για όλους εμάς τους υγιώς σκεπτόμενους μικροεμποράκους, βρίσκει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!

Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας για πάταξη του παρεμπορίου, οι εγκάθετοι καρεκλοκέντητοι, σιωπούσαν ΩΘΩΝΤΑΣ στο θάνατο τους έλληνες βιοπαλαιστές μικροπωλητές δείχνοντας ΑΝΕΧΕΙΑ σε όλους αυτούς που με ένα σεντόνι καταπατούσαν όλους τους δρόμους της χώρας, ασκώντας παρεμπόριο με οφέλη δεκάδων δις ευρώ ετησίως.

Οι αυθόρμητες «κινήσεις ΜΑΤ» μελών της Χρυσής Αυγής σε διάφορες Εμποροπανηγύρεις ανά την Επικράτεια μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους με την παρότρυνση !!! αυτή η δράση τους να επεκταθεί σε όλους τους υπαίθριους χώρους της χώρας(σχετικό έγγραφο θα σταλεί από το Φορέα μας προς τη Γραμματεία της Χρυσής Αυγής) Ποινικής Δικονομίας περί του νομίμου δικαιώματος του πολίτη ακόμα και να προβεί σε σύλληψη δράστη για αυτόφωρο πλημμέλημα, καθώς και τον συνδυασμό των άρθρων 259 και 15 του Ποινικού Κώδικα για τις ποινικές ευθύνες των οργάνων τους στα εγκλήματα της λαθρεμπορίας και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος».

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Κασιδιάρης: Όταν μιλά ο Δένδιας η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει 1%!

Δικογραφία για τους βουλευτές της Χ.Α ζήτησε ο Δένδιας

Χρυσή Αυγή: «Νόμιμες οι ενέργειες των μελών μας»