ΕΛΛΑΔΑ

Πάνος Καμμένος: «Η οικογένεια Παπανδρέου φέρεται ως συμμορία»

Πάνος Καμμένος: «Η οικογένεια Παπανδρέου φέρεται ως συμμορία»

Νέα δριμεία επίθεση σε βάρος της οικογένειας Παπανδρέου εξαπέλυσε από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι τα μέλη της οικογένειας Παπανδρέου φέρονται ως συμμορία και επανέλαβε ότι η εταιρεία που εργαζόταν ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού, Ανδρίκος Παπαπνδρέου, πόνταρε στην πτώχευση της Ελλάδας.

Οι νέες δηλώσεις του κ. Καμμένου έγιναν μετά την αναβολή της συζήτησης της αγωγής που έχει καταθέσει σε βάρος του ο Ανδρίκος Παπανδρέου διεκδικώντας ως αποζημίωση το ποσό του ενός εκατ. ευρώ.

Η συζήτηση της αγωγής αναβλήθηκε για τις 24 Ιανουαρίου 2013 λόγω της στάσης εργασίας των δικαστικών λειτουργών.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του κ. Καμμένου:

«Για ακόμη μια φορά το μέλος της οικογένειας, που φέρεται ως συμμορία, ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου δεν προσήλθε στο δικαστήριο, δεν προσήλθε ενώπιον της Δικαιοσύνης. Δεν τολμά να μας κοιτάξει στα μάτια. Ο υπάλληλος της εταιρίας των Brockers που αγόρασαν τα CDS δηλαδή τα ασφάλιστρα κινδύνου που πόνταραν στην πτώχευση των Ελλήνων ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου υπάλληλος της εταιρίας UNIGESTION έκανε αγωγή προκειμένου να απειλήσει εμένα προσωπικά αλλά και τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για να μην μιλούμε.

Το έγκλημα που διέπραξε η οικογένειά του, ο ίδιος διέπραξε οικονομικό έγκλημα, γιατί τα ασφάλιστρα κινδύνου αυτά της εταιρίας στην οποία εργάζεται πουλήθηκαν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με απόφαση του αδερφού του, πρωθυπουργού της Ελλάδος τότε Γεώργιου Παπανδρέου, ο οποίος είχε προαποφασίσει να μπει η Ελλάδα στον Μηχανισμό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, γνώριζαν δηλαδή εκ των προτέρων ότι θα απογειωθούν η τιμές των spreads άρα εκείνοι που πόνταραν στην πτώχευση της Ελλάδας θα γίνονταν δισεκατομμυριούχοι.

Έκανε αγωγή για 1 εκατομμύριο ευρώ ακριβώς το ίδιο ποσό με τον κ. Τσουκάτο, ακριβώς το ίδιο ποσό με την κυρία Ξαφά, το ίδιο ποσό με άλλους κερδοσκόπους οι οποίοι νόμιζαν ότι με 15 εκ. ευρώ αγωγές εναντίον μας θα μας κάνουν να σωπάσουμε.

Γιατί λέει στεναχωρήθηκε. Δεν ήρθε να μας πει εδώ στο δικαστήριο ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τι τον στεναχώρησε. Την ίδια στιγμή, όμως να ξέρει καλά ότι αυτοί που στεναχωρούνται περισσότερο είναι οι συγγενείς των δέκα Ελλήνων που αυτοκτονούν κάθε μέρα, είναι οι συγγενείς του 1,8 εκ. ανέργων, είναι οι συγγενείς όλων των Ελλήνων που έχουμε φτάσει σε μια κατάσταση απόγνωσης.

Είτε τους αρέσει, είτε δεν τους αρέσει θα έρθουν ενώπιον της δικαιοσύνης, θα έρθουν ενώπιον της ποινικής και αστικής δικαιοσύνης αλλά θα έρθουν και ενώπιον της λαϊκής δικαιοσύνης, δεν θα ξεφύγει κανείς τους.»