Συγκλονιστικό! Θαύμα του Αγ. Εφραίμ σε Ομογενή

Newsroom Newsroom

Συγκλονιστικό! Θαύμα του Αγ. Εφραίμ σε Ομογενή

 Ακόμα μία ιστορία που συγκλονίζει...Ενα θαύμα, όπως πιστεύουν οι φίλοι και οι συγγενείς, αλλά και ο ίδιος ο ασθενής που μένει στην Αμερική.

Διαβάστε την περιγραφή :

"Το 2008 ένας οικογενειακός φίλος που μένει στην Αμερική διαγνώστηκε από τρεις διαφορετικές κλινικές με καρκίνο στον πνεύμονα.

Πήγε σε μία από τις ακριβότερες και καλύτερες κλινικές της Βορείου Αμερικής-καθότι είναι πάρα πολύ πλούσιος-για την εγχείρηση και θεραπεία.

Αφού έκανε και το PET scan αποφασίστηκε να κοπεί το επάνω μέρος του πνεύμονος όπου βρισκόταν ο όγκος και μετά θα αποφασιζόταν το πλάνο θεραπείας.

Ωστόσο ο ασθενής ζήτησε από τους γιατρούς αν ήταν δυνατό να αφαιρεθεί αντ' αυτού μόνο ο όγκος και μετά να δούνε τι θα κάνουν. Πράγματι, όσο τον είχαν ανοιχτό στο χειρουργείο αφαιρέθηκε ο όγκος ο οποίος μεταφέρθηκε σε εργαστήριο για ανάλυση.

Η ομάδα των γιατρών δεν πίστευε στα μάτια τους. Γι αυτό ήρθε δεύτερη ομάδα γιατρών για να κάνουν κι εκείνοι με τη σειρά τους άλλα τεστ. Δεν πίστευαν ακόμη αυτό που είχε συμβεί. Πήραν τον όγκο και τον πήγαν σε άλλο εργαστήριο. Πάλι δύο ομάδες ιατρών διαπίστωσαν ότι δεν επρόκειτο για καρκίνο αλλά για...ιστό.

Ο Άγιος Εφραίμ είχε κάνει το θαύμα του γιατί σ' εκείνον προσευχόμασταν να βοηθήσει. Ο Κύριος κάνει τα θαύματα Του και δοξάζονται και οι Άγιοι μας. Ο ασθενής δεν είναι θρησκευόμενος καθόλου αλλά απόρησε και δήλωσε ότι οι προσευχές των δικών του ανθρώπων τον έσωσαν. Ζει Κύριος ο Θεός ημών".

Πηγη ΠΕΝΤΑΠΟΣΠΑΓΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved