ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινητική η ανταπόκριση στο Μανίατικο κάλεσμα αγάπης

Συγκινητική η ανταπόκριση στο Μανίατικο κάλεσμα αγάπης

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση στο Mανιάτικο κάλεσμα αγάπης και αλληλεγγύης της Πανελλήνιας Ένωσης Γυναικών Μάνης και της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη»

που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας, στον Πειραιά και που ολοκληρώθηκε σήμερα με την προσφορα των τροφίμων σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες συμπατριωτών μας.

Στην Ιερά Μητρόπολη Μάνης στάλθηκαν δεκάδες σακούλες με τρόφιμα, ενώ στην 5η Δημοτική Κοινότητα Πειραιά βοηθήθηκαν περίπου εβδομήντα οικογένειες.

Η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γυναικών Μάνης κα Νόρα Μιχαλολιάκου, δήλωσε:

"Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλες και όλους, που από το υστέρημά τους βοήθησαν συμπατριώτες μας που έχουν ανάγκη.

Eλπίζω ότι καταφέραμε σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος μας, τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, να χαρίσουμε σε παιδιά οικογενειών συμπατριωτών μας, το χαμόγελο της ελπίδας και της ανθρωπιάς.

Εύχομαι το άστρο της Βηθλεέμ, να φωτίσει τις ζωές όλων μας. Η Γέννηση του Χριστού να φέρει μήνυμα ελπίδας, αγάπης και αλληλεγγύης σε κάθε συνάνθρωπό μας."

Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Γυναικών Μάνης, ευχαριστεί το Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Κουβάτσο, τους Δημοτικούς Συμβούλους Πειραιά κα Ελένη Κούβαρη, κα Ζωή Ρούσσου, κ. Ιωάννη Δανιήλ καθώς και τους συμπολίτες μας, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας.