ΕΛΛΑΔΑ

Αγώνας Μπάσκετ κατά του Ρατσισμού

Αγώνας Μπάσκετ κατά του Ρατσισμού

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (Υ.Α.) σε συνεργασία με την Κ.Α.Ε Ηλυσιακός, σας καλεί στον αγώνα Μπάσκετ της 13ης Αγωνιστικής του Basket League ΟΠΑΠ 2012-13 μεταξύ του Ηλυσιακού και του Περιστερίου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου και ώρα 17.00 μ.μ. στο Κλειστό Δημοτικό Γήπεδο Ιλισίων, στην οδό Ταξίλου 42, στα Ιλίσια.

Ο αγώνας μπάσκετ με κεντρικό σύνθημα «Βάλε τρίποντο στο ρατσισμό» εντάσσεται στο πλαίσιο της εκστρατείας ευαισθητοποίησης της Ύπατης Αρμοστείας «Και 1 θύμα ρατσιστικής βίας είναι πολύ!», που επιδιώκει να αντιδράσει στις όλο και συχνότερες επιθέσεις μίσους με μόνο κριτήριο το χρώμα ή την καταγωγή των θυμάτων, στοχεύοντας πρόσφυγες, αιτούντες άσυλο, μετανάστες, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά.

Οι παίκτες των ομάδων, υποστηρίζοντας έμπρακτα το μήνυμα αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής, θα δώσουν το σύνθημα για την έναρξη του αγώνα χέρι-χέρι μαζί με παιδιά πρόσφυγες, που φιλοξενούνται σε δομές φιλοξενίας προσφύγων και ασυνόδευτων ανηλίκων. Παιδιά και νεαροί πρόσφυγες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στη συνέχεια τον αγώνα.

Εισιτήρια για τον αγώνα μπορείτε να προμηθεύεστε καθημερινά από τα γραφεία της ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τσιρογιάννη 63-65, Ιλίσια, τηλ. 210-7777410, κ. Πέννυ Νατζίμπι) τις ώρες 10 πμ-2 μμ και 6 μμ-8 μμ και την ημέρα του αγώνα, στα εκδοτήρια εισιτηρίων του γηπέδου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με:

Καίτη Κεχαγιόγλου, Υπεύθυνη Τομέα Ενημέρωσης, e-mail: kehayioy@unhcr.org

Στέλλα Νάνου, Βοηθό Τομέα Ενημέρωσης, email: nanou@unhcr.org

Ιστοσελίδες: www.unhcr.gr (Ελληνικά) / www.unhcr.org (Αγγλικά)

Ακολουθήστε μας:

www.facebook.com/unhcrgreece

www.youtube.com/unhcrgreece

www.twitter.com/unhcrgreece