ΕΛΛΑΔΑ

Ολυμπιονίκες εγκαταλείπουν τον αθλητισμό για να βρουν... εργασία!

Ολυμπιονίκες εγκαταλείπουν τον αθλητισμό για να βρουν... εργασία!

Αυτό θα φαινόταν απίστευτο πριν μερικά χρόνια.

Όμως εν καιρώ κρίσης έτσι έχει η κατάσταση...

Κανείς δεν ενδιαφέρεται γι' αυτούς, που δοξάζουν παγκοσμίως την Ελλάδα.

Έχουν εκλείψει οι παλιές τιμές του παρελθόντος.

Τα παλληκάρια που έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες με τα κατορθώματά τους, oι Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας, ψάχνουν για δουλειά και δεν βρίσκουν...

Οι δύο αθλητές κατέκτησαν την 4η θέση στην κωπηλασία στους Ολυμπιακούς αγώνες που διεξήχθησαν στο Λονδίνο.

«Δεν μπορούν να ζήσουμε από την ενασχόλησή μας με τον αθλητισμό και μόλις βρουμε εργασία, θα τον εγκαταλείψουμε.» αναφέρουν χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Παραπολιτικά.

Και συμπληρώνουν «Για να κάνεις πρωταθλητισμό δουλεύεις πολύ σκληρά. Οι θυσίες είναι πολλές και συχνά σε κάνουν να λυγίζεις. Σηκώνεις τη σημαία της χώρας σου ψηλά και αυτό σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα. Τα συναισθήματα απερίγραπτα. Τι γίνεται όμως όταν κατεβαίνουμε από το βάθρο; Δυστυχώς για εμάς αναζητούμε τρόπο για να επιβιώσουμε.»

«Γιατί η πολιτεία δεν μας σέβεται; Αν συναντούσα τον Αντώνη Σαμαρά θα τον ρωτούσα, γιατί;» αναρωτιέται ο Γιώργος Τζιάλλας.

Λόγια καρδιάς από τους δύο Ολυμπιονίκες. Κατάθεση ψυχής από δύο ανθρώπους που δόξασαν το εθνόσημο!

Μετά τις χειραψίες και τις βαρύγδουπες πολιτικές δηλώσεις για την νέα γενιά και την ανάταση του ελληνικού φρονήματος... η ανεργία και ο αγώνας για επιβίωση!

Για ακόμα μία φορά η Πολιτεία δεν στηρίζει την προσπάθεια αυτών των αθλητών που ταξιδεύουν τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο...