ΕΛΛΑΔΑ

Κομοτηνή: Μια φάρμα που εντυπωσιάζει

Κομοτηνή: Μια φάρμα που εντυπωσιάζει

Ότι κι' αν δημιουργήσουμε, αν έχει αρκετή φαντασία και καλή διάθεση, πετυχαίνει τόσο που φτάνει μέχρι και τα διεθνή μέσα.

Έτσι έγινε και με τη ΦΑΡΜΑ κρεάτων που με το μοντέρνο ντιζάιν της και την ευφάνταστη ιδέα να υπάρχουν κοτόπουλα και αγελάδες τριγύρω σου ενώ εσύ ... τρως γκουρμέ πιάτα κρεατικών, κέρδισε την προσοχή του δημοφιλούς thecoolhunter.net, που επιλέγει πάντα τα καλύτερα!

Βρίσκεται δίπλα στο bar restaurant Fabrica Κρεάτων και καταλαμβάνει μια έκταση 270 τ. μ. της πρώην φάρμας που όπως σωστά φαντάζεστε, έχει μετατραπεί σε "σικ χασαποταβέρνα".

Από αχυρόμπαλες και ντενεκέδες φέτας-γλάστρες μέχρι τεράστια βαρέλια σε ρόλο τραπεζιών και σκαμπό. Αν προτιμάτε τη βεράντα για να γευματίσετε βέβαια θα έχετε και τη συντροφιά της θέας στο λιβάδι και στον σταύλο με τα χάρτινα... άλογα, ενώ μια αίθουσα της φάρμας έχει μετατραπεί σε κοτέτσι με χάρτινες κότες.

Φυσικά σερβιτόρες και σερβιτόροι φορούν ποδιές χασάπη για να τους αναγνωρίσετε, και σαν καθήστε σε μία από τις 150 καρέκλες της φάρμας, μια τεράστια σφραγίδα σταμπάρει το τραπέζι σας με γνωμικά γύρω από το φαγητό.