ΕΛΛΑΔΑ

Στα ίχνη της «μοιραίας» γυναίκας η ΕΛ.ΑΣ.

Στα ίχνη της «μοιραίας» γυναίκας η ΕΛ.ΑΣ.

Συνεχίζει τις έρευνες η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κάμερα κλειστού κυκλώματος έχει καταγράψει πως το βαν που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία στο Βελβεντό ήταν σταθμευμένο για μερικές ημέρες στο Βόλο.

Στο ξενοδοχείο τα δωμάτια που κλείστηκαν για τα δύο τελευταία βράδια του Ιανουαρίου ήταν τρίκλινα, ενώ οι ένοικοί τους εκτιμάται ότι κατέλυσαν σε αυτά, έχοντας μαζί τους οπλισμό, τον οποίο μετέφεραν σε τσάντες και σακίδια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Θεσσαλίας «Ταχυδρόμος», προκύπτει ότι τα δωμάτια χρησιμοποίησαν έξι άτομα, πέντε άντρες και μία γυναίκα. Τα δύο δωμάτια φέρεται να έκλεισε ένας εκ των συλληφθέντων, ο Δημήτρης Πολίτης, χρησιμοποιώντας πλαστή ταυτότητα με το όνομα Ελευθέριος Καλύβας, η οποία εντοπίστηκε στο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι. Στα δωμάτια κατέλυσαν άτομα που συμμετείχαν την 1η Φεβρουαρίου στη δίδυμη ληστεία, στην Αγροτική Τράπεζα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, στο Βελβεντό.

Την 1η Φεβρουαρίου από την Αθήνα στο Βόλο ταξίδεψαν άλλα δύο άτομα. Και οι οκτώ φέρεται ότι αναχώρησαν για την Κοζάνη.

Η Αντιτρομοκρατική ψάχνει τώρα τη γυναίκα που συμμετείχε στη ληστεία της Κοζάνης. Η παρουσία της στο ξενοδοχείο του Βόλου οδηγεί στο συμπέρασμα πως ήταν στην ομάδα των ληστών του Βελβεντού.