ΕΛΛΑΔΑ

71.000 ευρώ σε φοιτητές από τη Μητρόπολη Κορίνθου

71.000 ευρώ σε φοιτητές από τη Μητρόπολη Κορίνθου

Με το ποσό των 71.000 ευρώ ενισχύθηκαν 71 φοιτητές από την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου. Συγκεκριμένα χθες στο Γηροκομείο Ανδρών Κορίνθου «Το έργον του Αποστόλου Παύλου» πραγματοποιήθηκε εκδήλωση Οικονομικής Ενισχύσεως - Προικοδοσίας Φοιτητών.

Δόθηκε το ποσόν των 71.000,00 Ευρώ σε Βιβλιάρια των 1.000,00 ευρώ σε 71 παιδιά της Ιεράς Μητροπόλης.. Εφέτος για πρώτη φορά ενισχύθηκαν φοιτητές - φοιτήτριες της Μητροπολιτικής μας Περιφέρειας, αφού οι επιταγές της σύγχρονης Ελληνικής Κοινωνίας, όπως έχουν διαμορφωθεί από την Οικονομική κρίσι που μαστίζει την Χώρα μας, επιβάλλουν άμεση και όχι μελλοντική στήριξη, όπως οι «Προικοδοτήσεις» που γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια.

Η επιλογή των παιδιών - φοιτητών έγινε από τις Ενορίες και τις 13 Αρχιερατικές Περιφέρειες της Ι. Μητροπόλης με κριτήριο την άμεση ηθική στήριξη του ιερού θεσμού της οικογενείας και την ανάγκη οικονομικής στηρίξεως, έχοντας την συναίσθηση ότι και δεκαπλάσια να ήσαν τα χρήματα πάλι δεν θα ήταν αρκετά να καλύψουν τις ανάγκες όλων των φοιτητών.