ΕΛΛΑΔΑ

Οι συνεργοί του Βλαστού έκαναν σκι και έμεναν σε σουίτα

Οι συνεργοί του Βλαστού έκαναν σκι και έμεναν σε σουίτα

«Δεν μας αρέσει το χιόνι στο Πήλιο γι αυτό θα νοικιάσουμε ελικόπτερο για να πάμε στο Καϊμακτσαλάν να κάνουμε σκι!».

Αυτά είναι τα λόγια που είπαν οι δύο συνεργοί του Παναγιώτη Βλαστού και οι δύο αλλοδαπές γυναίκες που τους συνόδευαν, στον ιδιοκτήτη του πολυτελούς ξενοδοχείου στη Ζαγορά Πηλίου, όπου έμειναν για ένα βράδυ, λίγη ώρα πριν φύγουν με τελικό προορισμό... τις φυλακές Τρικάλων. Οι δύο συνεργοί του βαρυποινίτη πήγαν στο ξενοδοχείο τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου και το βράδυ της ίδιας ημέρας έφθασαν οι δύο γυναίκες. Αρχικά χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο και στη συνέχεια ταξί.

«Πλήρωναν πάντα με μετρητά»

Έμειναν σε σουίτα, ήταν ευγενικοί και πλήρωναν πάντα με μετρητά, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, φεύγοντας άφησαν ακόμη και πουρμπουάρ στη ρεσεψιόν... Τα δύο «ζευγάρια» δεν πήραν πρωινό, δεν χρησιμοποίησαν το σπα, έκαναν όμως σκι στο χιονοδρομικό στα Χάνια Πηλίου. Όπως λένε οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου τούς είδαν ελάχιστα και ήταν λιγομίλητοι, έδιναν όμως την εντύπωση ότι είχαν μεγάλη οικονομική άνεση... Τα χρήματα των συνεργών διαβόητου κακοποιού θα εξεταστούν για να διαπιστωθεί εάν έχουν σχέση με μέρος από τα λύτρα που δόθηκαν στην απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, μία απαγωγή που είχε κάνει η συμμορία του Βλαστού.

Στα ίχνη των δύο γυναικών

Οι αστυνομικοί βρίσκονται στα ίχνη των δύο αλλοδαπών γυναικών που είχαν υποστηρικτικό ρόλο στην απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων. Οι δύο γυναίκες είναι από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, μιλούσαν σπαστά Ελληνικά και είναι ηλικίας 30 με 35 ετών. Στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας έχει μπει το ελικόπτερο για αποτυπώματα και DNA, το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε μέσα, αλλά και ο βαρύς οπλισμός που είχαν οι συνεργοί του Βλαστού.

Διαβάστε επίση:

Πάνω από 30.000 ευρώ στο ελικόπτερο για τις... ανάγκες του Βλαστού

Γνώριζαν για τα σχέδια απόδρασης του Βλαστού

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της απόπειρας απόδρασης του Βλαστού

Καρέ – καρέ η αποτυχημένη απόδραση του Παν. Βλαστού

Αποδράσεις με ελικόπτερο που έμειναν στην ιστορία...

Κόλαση πυρών στα Τρίκαλα: Έπεσαν 500 σφαίρες-«Αστακοί» οι δράστες

Δείτε πως περιγράφουν την αιματηρή απόδραση του Βλαστού(vid+pics)