ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ: Ποντίκι δάγκωσε μωρό στην Κρήτη

Σοκ: Ποντίκι δάγκωσε μωρό στην Κρήτη

Μία απίστευτη ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας έχει συγκλονίσει την Κρήτη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Νέα Κρήτη ένα μωρό πέντε μηνών φέρει με τραύματα στο πόδι, που προκάλεσε ένα ποντίκι.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει η πενταμελής οικογένεια είναι πραγματικά τραγικές, καθώς στην τρώγλη, στην οποία στριμώχνονται οι ποντικοί κάνουν «παρέλαση».

Οι δυο γονείς αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν κακήν κακώς την τρώγλη στις Πατέλες μετά το περιστατικό με το ποντίκι, πριν από μερικά βράδια. Προσωρινά βρήκαν στέγη σε φιλικό σπίτι στον Κατσαμπά , χωρίς να υπάρχει όμως σημάδι ελπίδας για το αύριο, με τα μωρά (τα οποία είναι τρίδυμα) να υποφέρουν. Και είναι μόνο πέντε μηνών!

Ο πατέρας είναι Ιταλός. Η μητέρα είναι χωρισμένη. Δεν ξαναπαντρεύτηκε μετά τον πρώτο της γάμο, που δεν πήγε καλά. Έχει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος μετά τον χωρισμό τους τα πήρε και πήγε στη Γερμανία.

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας, άμεσα ενημερώθηκαν οι Υποδιοικητές της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης κ Άννα Τριχοπούλου και κ. Γιώργος Νεοφώτιστος καθώς και ο Διοικητής της Αντώνης Γρηγοράκης, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα, σε συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας.

Η Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης επικοινώνησε με τον αναπληρωτή διοικητή του Βενιζέλειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, κ. Νίκο Κυδωνάκη, προκειμένου να παιδιά της οικογένειας να μεταφερθούν αύριο Πέμπτη ή την Παρασκευή το πρωί στο νοσοκομείο για να υποβληθούν δωρεάν σε πλήρη παιδιατρικό ιατρικό έλεγχο και εξετάσεις. Ακολούθως θα υπάρξει σχετική μέριμνα και για τον απαραίτητο εμβολιασμό τους, σύμφωνα με τις συστάσεις των ιατρών.

Σχετικά ενημερώθηκε και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, ο οποίος θα επικοινωνήσει με την οικογένεια.