ΕΛΛΑΔΑ

Κατάκοιτος κάηκε ζωντανός και τραυματίστηκε η μητέρα του

Κατάκοιτος κάηκε ζωντανός και τραυματίστηκε η μητέρα του

Μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε πριν από λίγο στον Κολωνό σε διαμέρισμα 1ου ορόφου πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Λεβιδίου 9 και Λένορμαν.

Δυστυχώς ίσχυαν οι πληροφορίες που είχαν οι πυροσβέστες από γείτονες, πως είχαν εγκλωβιστεί άνθρωποι μέσα στο διαμέρισμα. Όταν κατάφεραν να εισέλθουν μέσα σε αυτό, ανακάλυψαν νεκρό έναν 46χρονο άντρα ο οποίος ήταν κατάκοιτος στο κρεβάτι του, ενώ δίπλα βρέθηκε τραυματισμένη η ηλικιωμένη μητέρα του, η οποία και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την μεταφέρει σε νοσοκομείο.

Η φωτιά μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών τέθηκε υπό έλεγχο, ευτυχώς πριν προλάβει να επεκταθεί στο ισόγειο του κτιρίου, όπου βρίσκεται πρατήριο καυσίμων.

Οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας πρόλαβαν και εκκένωσαν εγκαίρως τα διαμερίσματά τους, ενώ στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της Π.Υ. λόγω των προφανών κινδύνων. Έρευνα για το περιστατικό θα πραγματοποιήσει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

Διαβάστε επίσης:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά σε διαμέρισμα ηλικιωμένων πάνω από βενζινάδικο