ΕΛΛΑΔΑ

Βουλευτής της Χρυσής Αυγής χτύπησε 12χρονο κοριτσάκι

Βουλευτής της Χρυσής Αυγής χτύπησε 12χρονο κοριτσάκι

Σε καταγγελία για απόπειρα επίθεσης σε βάρος του από βουλευτή της Χρυσής Αυγής προέβη ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σημειώνοντας πως, όπως του είπαν, επρόκειτο για τον κ. Γιώργο Γερμενή.

Μιλώντας στη ΝΕΤ, ο κ. Καμίνης δήλωσε ότι ο βουλευτής "μπήκε λάθρα στο φρουραρχείο", όπου γινόταν διανομή αγαθών από τον δήμο Αθηναίων σε απόρους, και προσπάθησε να τον χτυπήσει αλλά δεν τα κατάφερε.

«Οι άνθρωποι αυτοί το μόνο που ξέρουν είναι η γλώσσα της βίας», τόνισε και επανέλαβε ότι «η γλώσσα του τσαμπουκά δεν περνάει».

Tο πρωί δεν επετράπη το προγραμματισμένο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα παρά τις προσπάθειες του κόμματος που εμποδίστηκαν από την αστυνομία, η οποία προχώρησε και σε περιορισμένη χρήση χημικών.

Μετά την ματαίωση της εκδήλωσης στην πλατεία Συντάγματος, μια ομάδα με επικεφαλής το βουλευτή πήγε στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου για να εντοπίσει τον Γ. Καμίνη.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ίδιου του δημάρχου, ο βουλευτής Γιώργος Γερμενής προσπάθησε να ρίξει μπουνιά στον Γ. Καμίνη, την ώρα που εκείνος μοίραζε λαμπάδες σε παιδιά μέσα στο κοινωνικό παντοπωλείο, και τελικά χτύπησε ένα 12χρονο κοριτσάκι στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο Γερμενής επιχείρησε να τραβήξει και περίστροφο. «Ο κύριος αυτός οπλοφορεί κιόλας» είπε ο κ. Καμίνης για τον Γερμενή στον Σκάι.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:

Διαβάστε επίσης:

Δικογραφία σε βάρος του Γερμενή από την ΕΛ.ΑΣ.