ΕΛΛΑΔΑ

Το προαίσθημα της αποδείχθηκε αληθινό όταν μπήκε στο σπίτι

Το προαίσθημα της αποδείχθηκε αληθινό όταν μπήκε στο σπίτι

Η ηλικιωμένη είχε κακό προαίσθημα, όπως εξομολογήθηκε αργότερα σε συγχωριανούς της...


Τελικά αποδείχθηκε πως είχε δίκιο, αφού μπαίνοντας στο σπίτι της από την αυλή, όπου είχε βγει για να ποτίσει τα λουλούδια, βρήκε έναν ανήλικο που είχε κάνει το σπίτι της άνω κάτω, ψάχνοντας για χρήματα και κοσμήματα.

«Τι κάνεις εδώ;», του φώναξε και γυρνώντας να πάρει την μαγκούρα της, ο ανήλικος ληστής το έβαλε στα πόδια.

Σύμφωνα με το viotianews.gr, η ηλικιωμένη αμέσως επικοινώνησε με την αστυνομία και έδωσε την περιγραφή του.

Λίγη ώρα αργότερα ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να περιφέρεται στους δρόμους του Ορχομενού.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι ο 15χρονος, μαζί τους δύο συνεργούς του, έχοντας διακριτούς ρόλους, είχαν διαπράξει τουλάχιστον τρεις κλοπές, την τελευταία εβδομάδα, στην ίδια περιοχή και συγκεκριμένα: Νωρίτερα χθες το πρωί, αφαίρεσαν από οικία 79χρονης ένα πορτοφόλι που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα κοσμήματα, την 09-05-2013, αφαίρεσαν από οικία 41χρονου κοσμήματα, αξίας 3.500 περίπου ευρώ και την 07-05-2013 το απόγευμα, αφαίρεσαν από 35χρονη ιδιοκτήτρια αρτοποιείου, ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 39χρονος επέλεγε τους υποψήφιους «στόχους» και οι δύο 15χρονοι προέβαιναν στις κλοπές, με θύματα κυρίως ηλικιωμένες γυναίκες. Ο 15χρονος συλληφθείς αναγνωρίστηκε από τα θύματα και ομολόγησε τις πράξεις του.