ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΤ: Το απόγευμα το νεό ραντεβού έξω από την ΕΡΑ

ΕΡΤ: Το απόγευμα το νεό ραντεβού έξω από την ΕΡΑ

Εξαπλώνεται το «κύμα» συμπαράστασης στους εργαζόμενους – Υλική και ηθική στήριξη και συγκινητικές στιγμές

Στο προαύλιο της ΕΡΑ Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 19:00 η νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το αιφνίδιο «λουκέτο» στην ΕΡΤ.

Την κινητοποίηση οργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ και στηρίζουν φορείς, οργανώσεις και σωματεία.
Στήριξη από τους πολίτες στους εργαζόμενους

Δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό η στήριξη υλική και ηθική που παρέχουν οι πολίτες στους εργαζόμενους της ΕΡΑ. Χθες όπως έγραψε το cretalive κτηνοτρόφοι από τον ορεινό Μυλοπόταμο, προσέφεραν τυρί προκειμένου να «κεραστεί» στους επισκέπτες των εγκαταστάσεων της ΕΡΑ Ηρακλείου.

Παράλληλα, δεν λείπουν και οι καλλιτεχνικές «πινελιές», όπως η θεατρική παράσταση που «ανέβηκε» από τα στούντιο του ραδιοφώνου, από την ομάδα «Τσίλιες».
Εντωμεταξύ απόψε στις 19:00 η Λέσχη Ανάγνωσης «Λογοτεχνικός Κύκλος Ηρακλείου», θα πραγματοποιήσει την τελευταία της συνάντηση ζωντανά στον αέρα της ΕΡΑ στις 19:00, με το βιβλίο- σύμβολο του αγώνα της Αριστεράς του Εμφυλίου ’’Το κιβώτιο’’ του Άρη Αλεξάνδρου, εκδ. Κέδρος, που θα παρουσιάσει ο δικηγόρος και μέλος Χρίστος Μιχαλόπουλος.