ΕΛΛΑΔΑ

Γουδή: Η οικιακή βοηθός έδωσε τα κλειδιά στο δολοφόνο

Γουδή: Η οικιακή βοηθός έδωσε τα κλειδιά στο δολοφόνο

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που προκύπτουν από την αστυνομική έρευνα για το έγκλημα που είχε διαπραχθεί την περασμένη Τρίτη στου Γουδή.

Η οικιακή βοηθός του θύματος έδωσε τα κλειδιά στον ένα από τους δύο δράστες, με τα οποία μπήκαν στο σπίτι του άτυχου 65χρονου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις ημέρες αργότερα στη Νέα Μάκρη δύο άτομα, ένας 42χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και ένας 26χρονος Έλληνας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες εισήλθαν στο σπίτι του θύματος με αντικλείδι, από τα κλειδιά που είχε παραχωρήσει το θύμα στην μητέρα του 42χρονου αλλοδαπού, η οποία εργαζόταν παλαιότερα ως οικιακή βοηθός στο σπίτι και το ιατρείο του και με σκοπό να τον ληστέψουν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.060 ευρώ και δύο συλλεκτικά νομίσματα που ανήκαν στο θύμα.

Οι συλληφθέντες ομολόγησαν τις πράξεις τους και οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο άτυχος 65χρονος είχε εντοπιστεί νεκρός μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε μόνος του, στην οδό Μικράς Ασίας. Μάλιστα, βρέθηκε δεμένος και φιμωμένος, ενώ οι χώροι του διαμερίσματος παρουσίαζαν εικόνα έρευνας.