ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΣΠΕΡΤ: Να ανοίξει τώρα η δημόσια ραδιοτηλεόραση

ΠΟΣΠΕΡΤ: Να ανοίξει τώρα η δημόσια ραδιοτηλεόραση

Να ανοίξει άμεσα την ΕΡΤ κάλεσε την κυβέρνηση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης.

Αναλυτικά η ΠΟΣΠΕΡΤ, με ανακοίνωσή της, υπογραμμίζει πως «ο αγώνας για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας είναι θέμα επιβίωσης του λαού».

«Αυτές τις μέρες η ΕΡΤ σηματοδοτεί τον αγώνα για τη δημοκρατία και γίνεται πραγματικός πομπός της κοινωνίας, που αγωνίζεται», συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Σηματοδοτεί», προσθέτει η ΠΟΣΠΕΡΤ, «την ανάγκη συσπείρωσης όλων...Των επισφαλώς εργαζόμενων και όλων αυτών, που ισοπέδωσε η καταστροφική πολιτική του μνημονίου με στυγνό εκτελεστή την Κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου. Που αγνοεί υβριστικά τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα των ΕΛΛΗΝΩΝ».

«Εδώ και τώρα να ανοίξει η ΕΡΤ, να σταματήσει η διαπόμπευση της χώρας μας σε όλο τον κόσμο, η απομόνωση της και το σκοτάδι, που έχει επιβληθεί στη δημοκρατία με το μαύρο στην ΕΡΤ», προστίθεται.

«Ο Ελληνικός Λαός», καταλήγει η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Προσωπικού της ΕΡΤ, «δικαιούται να έχει ενημέρωση και πολιτισμό που μόνο μια ΕΡΤ σε λειτουργία μπορεί να προσφέρει, όπως τονίζει και η Ομοσπονδία Ευρωπαίων Κινηματογραφιστών».