ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ: Ηλικιωμένος παρενοχλούσε μικρά κορίτσια στα βραβεία MAD

ΣΟΚ: Ηλικιωμένος παρενοχλούσε μικρά κορίτσια στα βραβεία MAD

Λίγο έλειψε ένας παιδόφιλος να τινάξει στον αέρα βραδιά μουσικών βραβείων που είχε παρεισφρήσει στην "αρένα" και πλησίαζε μέσα στο πλήθος κοριτσάκια, στα οποία έκανε άσεμνες χειρονομίες!

Η παρουσία του όμως, έγινε αντιληπτή και "πλήρωσε" όσα έκανε με... άγριο ξύλο!

Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, όταν άνδρες της εταιρείας security που είχε αναλάβει τη φύλαξη του χώρου και την ομαλή διεξαγωγή του event, παρατήρησαν πως ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, είχε διεισδύσει στην κατάμεστη αρένα του γηπέδου, λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική σκηνή, και κινούνταν ύποπτα δίπλα σε ανυποψίαστα κοριτσάκια τα οποία χόρευαν ξέγνοιαστα στους ρυθμούς των τραγουδιών των αγαπημένων τους καλλιτεχνών.

Άντρες της εταιρίας security μπήκαν μέσα στο πλήθος, εγκλώβισαν τον άντρα που δεν πρόλαβε να αντιδράσει και τον απομάκρυναν από τον κόσμο, οδηγώντας τον στα παρασκήνια, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Κατά τη διάρκεια της...συζήτησης άναψαν τα αίματα και κάποιοι από τους παρευρισκόμενους, άρχισαν να χτυπούν άγρια τον άγνωστο και να τον βρίζουν...