ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος στην ταλαιπωρία των οδηγών στην ΕΟ Αθηνών-Λαμίας

Τέλος στην ταλαιπωρία των οδηγών στην ΕΟ Αθηνών-Λαμίας

-Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα της Εθνικής Οδού, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη αποχετευτικά έργα

-Έκλεισε ο παράδρομος

Τέλος στην ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών που κινούνται καθημερινά στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας. Μετά από παρέμβαση του Newsbomb.gr το τμήμα στο ύψος του Πέτρου Ράλλη, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη αποχετευτικά έργα, δόθηκε πλέον στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Αντίθετα, κλειστός στο ρεύμα ανόδου, παραμένει ο παράδρομος.

Τις προηγούμενες ημέρες, οδηγοί και ιδιοκτήτες καταστημάτων της περιοχής, τόνιζαν πως τα έργα είχαν δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα, καθώς είχε κλείσει η μία λωρίδα της Εθνικής Οδού. Οι ίδιοι μιλούσαν για έναν καθημερινό «Γολγοθά» χωρίς τέλος.

ODOS2

Ο υπεύθυνος του έργου, κ. Λυμπέρης, ο οποίος είχε μιλήσει για το μείζον θέμα στο Newsbomb.gr είχε εμφανιστεί αισιόδοξος για την άμεση υλοποίηση. Ωστόσο, όπως είχε αναφέρει έχει ολοκληρωθεί μόλις το 1/3 του έργου.

ODOS5

Σύμφωνα με τον κ. Λυμπέρη η καθυστέρηση της υλοποίησης του έργου οφείλεται στο αμαξοστάσιο του Μετρό στον Ελαιώνα. Ο ίδιος είχε εκτιμήσει ότι η ταλαιπωρία των οδηγών θα συνεχιστεί μέχρι και τον Νοέμβριο, ωστόσο, η κατάσταση σήμερα είναι πολύ καλύτερη, καθώς το συγκεκριμένο τμήμα δόθηκε τελικά στην κυκλοφορία.

Να υπενθυμίσουμε ότι το έργο, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της αναβάθμισης του Κηφισού και της ευρύτερης περιοχής, γίνεται με την συγχρηματοδότηση του ΕΣΠΑ σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρεία και την περιφέρεια Αττικής.

Διαβάστε επίσης:

Ταλαιπωρία των οδηγών εις το όνομα της αποταμίευσης