ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις νέοι ταξιδιωτικοί οδηγοί από τον ΕΟΤ

Τρεις νέοι ταξιδιωτικοί οδηγοί από τον ΕΟΤ

Νέους έντυπους ταξιδιωτικούς οδηγούς για τη Θράκη, τα Δωδεκάνησα και τα Νησιά του Ιονίου κυκλοφόρησε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, στο πλαίσιο της επικαιροποίησης των ταξιδιωτικών και τουριστικών του φυλλαδίων.

Οι τρεις νέοι οδηγοί, που δημιουργηθήκαν με ίδια μέσα του Οργανισμού (εποπτεία και συντονισμό έκδοσης, επιμέλεια κειμένων, καλλιτεχνική επιμέλεια κ.λπ.), εντάσσονται στη σειρά «Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα», η οποία συνολικά θα περιλαμβάνει 13 οδηγούς για όλες τις γεωγραφικές περιοχές της χώρας.

Οι οδηγοί παρέχουν αναλυτικές πληροφορίες για την ιστορία, τα αξιοθέατα, τα μνημεία και το φυσικό περιβάλλον της κάθε περιοχής, προτάσεις για διασκέδαση, εκδηλώσεις και δραστηριότητες καθώς και χρήσιμες πληροφορίες (τηλέφωνα επικοινωνίας, sites κ.λπ.), ενώ συνοδεύονται και από ενσωματωμένους πολιτικούς και γεωγραφικούς χάρτες.

Οι οδηγοί κυκλοφορούν σε επτά γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, γερμανικά, ρωσικά) και διανέμονται δωρεάν από τα γραφεία πληροφοριών του ΕΟΤ στην Αθήνα, τις Περιφερειακές Υπηρεσίες Τουρισμού σ' όλη την Ελλάδα, καθώς και τα γραφεία του Οργανισμού στο εξωτερικό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν επίσης την ηλεκτρονική τους έκδοση στην ιστοσελίδα www.visitgreece.gr, απ' όπου μπορούν να τους τυπώσουν ή να τους «κατεβάσουν» στον υπολογιστή τους.