ΕΛΛΑΔΑ

«Αυτοί οι 6 σκότωσαν τον Παύλο Φύσσα»

«Αυτοί οι 6 σκότωσαν τον Παύλο Φύσσα»

Λίγες ώρες μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά, άγνωστος τηλεφώνησε και έδωσε τα ονόματα όλων των εμπλεκόμενων, εκτός του Ρουπακιά που ήδη είχε συλληφθεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, στις 15:15, το μεσημέρι της 19 Σεπτεμβρίου, και 39 ώρες μετά τη δολοφονία στο Κερατσίνι, ένας άγνωστος με τηλεφώνημά του έδωσε στην αστυνομία όλα τα ονόματα των εμπλεκόμενων στο έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Έγγραφο της αστυνομίας με την ένδειξη ''επείγον'' έχει ήδη περιέλθει στα χέρια της ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Πρόκειται για την καταγγελία του ανώνυμου μάρτυρα η οποία όμως έχει διασταυρωθεί με τα στοιχεία απο την άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών.

Ο μάρτυρας φέρεται να είναι πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής και έδωσε εκτός από το όνομα του Γ. Ρουπακιά τα ονόματα άλλων πέντε ατόμων.

Μίλησε συγκεκριμένα για τον Α.Τσ., τον Θ.Κ, τον Φ.Σβ, τον Γ.Δ. και τον Γ.Π, αναφέρει το δημοσίευμα.

Από τα έξι ονόματα που έδωσε ο δράστης τα τρία ήδη υπάρχουν στη δικογραφία, καθώς εκτός του Ρουπακιά ο μάρτυρας ανέφερε τον πυρηνάρχη της Νίκαιας, αλλά και ένα ακόμη άτομο που αναζητείται με ένταλμα.

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα η απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου

Ολονύκτιες απολογίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Αντώνης Σαμαράς: «Συντρίβουμε τον εξτρεμισμό» - Σύντομα η ανάκαμψη

Τι ισχυρίστηκε ο Κασιδιάρης στην απολογία του

Με ποιον μίλησε ο Λαγός μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα