ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα Φύσσα: Θέλω το παιδί μου πίσω (vid)

Μητέρα Φύσσα: Θέλω το παιδί μου πίσω (vid)

"Δυνατός μέχρι τελευταία στιγμή. Αυτά τα λεπτά που του απέμειναν στη ζωή του, υπέδειξε και το δράστη και το τι έγινε".

Αυτά είναι τα λόγια της μητέρας του Παύλου Φύσσα, σε συνέντευξη που έδωσε στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Για τους αστυνομικούς είπε ότι έβλεπαν τι συνέβαινε και δεν έκαναν τίποτε απολύτως. "Πιστεύω ότι θα βγουν στην επιφάνεια αν ήταν από φόβο ή από εντολές", συμπλήρωσε.

"Περιμένω να δω αν πράγματι ήταν παρέα αστυνομικών ή αν οι εντολές τους ήταν τέτοιες που δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Μπορούσαν να είχαν αποτρέψει ότι έγινε. Δεν υπήρξε συμπλοκή. Δεν υπήρξε τίποτα. Ήταν δολοφονία. Δεν υπήρξε διάλογος μεταξύ των παιδιών και των δραστών. Έφευγαν από την καφετέρια για να έρθουν στα σπίτια τους. Ήταν εν ψυχρώ δολοφονία. Πιστεύω ότι ηθελημένα έμεινε ο Παύλος πίσω και έδιωξε τους φίλους του".

"Εν μέρει το παιδί μου ήταν η αιτία για να ξετυλιχτεί το κουβάρι της Χρυσής Αυγής γιατί αν δεν ήταν ο Παύλος να δείξει τον δράστη, εκείνος θα είχε διαφύγει".

Όπως είπε η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου, "Ένα κομμάτι του εαυτού της νιώθει δικαιωμένο από τις συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής. "Θέλω να φτάσει μέχρι τέλους, αλλά μέσα μου δεν αλλάζει τίποτα. Το ότι ήρθαν και πήραν τη ζωή μας μέσα από το σπίτι δεν κολλάει με τίποτα μέσα μου. Η άλλη πλευρά μου λέει ότι δεν μου φτάνουν όλα αυτά. Θέλω το παιδί μου", τόνισε.

"Ήθελε να περπατάει ελεύθερος, δεν φοβόταν να περπατάει ελεύθερος γιατί δεν ανήκε πουθενά. Δεν είχε καμία σχέση με την πολιτική. Δεν φοβόταν γιατί δεν είχε λόγους να φοβηθεί. Δεν είχαμε ιδιαίτερες πολιτικές συζητήσεις στο σπίτι. Σε κάποιες συζητήσεις λέγαμε ότι 'πώς γίνονται τόσοι πολλοί;'", συμπλήρωσε η κυρία Φύσσα.

Σχολιάζοντας την αποφυλάκιση Κασιδιάρη, η μητέρα του Παύλου Φύσσα, είπε ότι τα στελέχη συνεχίζουν να συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο όπως και πριν.

"Συμβούλευα το παιδί μου να αγαπάει, δεν μπορώ να σκεφτώ μάνα να λέει το αντίθετο".

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Πρώην μέλος της X.A: Τρώγαμε τις εισφορές των μελών στις ταβέρνες

Το μικρό προβάδισμα της ΝΔ επιβεβαιώνει και δεύτερη δημοσκόπηση