ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν τα λόγια του ελεγκτή για τον 19χρονο Θανάση

Σοκάρουν τα λόγια του ελεγκτή για τον 19χρονο Θανάση

«Δεν ευθύνομαι εγώ για τον θάνατο του 19χρονου» αποκαλύπτει ο ελεγκτής που περιγράφει σήμερα on camera όλα όσα έγιναν εκείνο το μοιραίο βράδυ στο Περιστέρι κατά τη διάρκεια ελέγχου επιβατών στο τρόλεϊ που εκτελούσε το δρομολόγιο «Αθήνα - Περιστέρι».

Μιλώντας στην εκπομπή «Μίλα», δήλωσε ότι βλέπει διαρκώς τη στιγμή που πέφτει ο 19χρονος από το τρόλεϊ, ενώ επισημαίνει ότι στο συμβάν ήταν απλά θεατής.

«Βλέπω συνεχώς τη στιγμή που ο νεαρός πέφτει. Δεν είναι και λίγο», είπε ο 29χρονος που τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ελεγκτής στα τρόλεϊ.

Όπως αποκάλυψε, δεν ενεπλάκη στο επεισόδιο, ενώ τόνισε πως ήταν απλά ένας θεατής ατυχές, όπως το χαρακτήρισε, γεγονός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, βρέθηκε στον λάθος τόπο τη λάθος στιγμή καθώς, όπως είπε, έχει τύχει σε πολλούς συναδέλφους του να πηδήξουν επιβάτες από το παράθυρο, ωστόσο, σημείωσε ότι κανένας δεν είχε τραυματιστεί.

Όσον αφορά στο αν γνώριζε τον 19χρονο, ο ελεγκτής είπε ότι δεν τον θυμόταν, εξηγώντας μάλιστα ότι κάνει αυτή τη δουλειά πολλά χρόνια και βλέπει δεκάδες πρόσωπα κάθε ημέρα.

Πάντως, αποκάλυψε πως δέχεται επιθετική συμπεριφορά από τους επιβάτες σχεδόν κάθε φορά που μπαίνει σε κάποιο τρόλεϊ για έλεγχο.

«Κάθε φορά ακούω κατάρες», είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε λέγοντας ότι περιμένει με αγωνιά τα αποτελέσματα της προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να φύγει κάθε «σκιά» από πάνω του.

Το χρονικό της μοιραίας νύχτας στο Περιστέρι

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τον Αύγουστο ένα μοιραίο βράδυ στο Περιστέρι κατά τη διάρκεια ελέγχου επιβατών στο τρόλεϊ που εκτελούσε το δρομολόγιο «Αθήνα - Περιστέρι» με έναν 19χρονο να χάνει τη ζωή του όταν πήδηξε από το όχημα προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ελεγκτής ζήτησε από τον νεαρό το εισιτήριό του λέγοντάς του ότι σε διαφορετική περίπτωση θα πληρώσει πρόστιμο. Όταν ο νεαρός του είπε ότι δεν έχει εισιτήριο, τότε ο ελεγκτής τον προειδοποίησε ότι «ή μου δίνεις την ταυτότητα σου ή σε πάω στο τμήμα τώρα». Από την πλευρά του ο νεαρός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, του απάντησε ότι δεν είχε μαζί του την ταυτότητά του και συνέχισε λέγοντας: «είμαι άνεργος, αλήθεια σου λέω. Και οι γονείς μου δεν έχουν δουλειά. Είμαστε σε τραγική κατάσταση».

Ξαφνικά ο νεαρός πάτησε το κόκκινο κουμπί με το οποίο ανοίγουν οι πόρτες του τρόλεϊ και πήδηξε εν κινήσει με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος αρχικά στο νοσοκομείο Αγια Όλγα και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Αθηνών όπου άφησε τη τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, πάντως, πριν το άλμα στο κενό του 19χρονου είχε σημειωθεί και συμπλοκή με τον ελεγκτή.

Διαβάστε επίσης:

Tι αναφέρει το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης για τα αίτια του θανάτου

Ομαλοποίηση στο Περιστέρι-Άνοιξαν ΜΕΤΡΟ και δρόμοι

Επεισόδια στο Περιστέρι μετά την κηδεία του 19χρονου (pics)

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο 19χρονος Θανάσης

Αυτή την ώρα γίνεται η κηδεία του 19χρονου Θανάση (video)

Επίθεση νεαρών σε λεωφορείο της ΕΘΕΛ στο Περιστέρι (video)