ΕΛΛΑΔΑ

Τα πιθανά σενάρια για την απαγωγή της 4χρονης στα Φάρσαλα

Τα πιθανά σενάρια για την απαγωγή της 4χρονης στα Φάρσαλα

Τρία είναι τα πιθανά σενάρια που εξετάζει η Αστυνομία σχετικά με την απαγωγή του 4χρονου κοριτσιού, το οποίο εντοπίστηκε μετά από καταγγελία σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο πίσω από την απαγωγή να βρίσκεται κύκλωμα εμπορίας βρεφών, ενώ δεν αποκλείεται η πιθανότητα το παιδί να κατέληξε στα χέρια των Ρομά με τη συναίνεση των γονιών του.

Επίσης, οι αστυνομικοί ερευνούν και την περίπτωση οι ίδιοι οι Ρομά να έκλεψαν το παιδί, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν τον τόπο καθώς και τα αίτια της απαγωγής.

Το 4χρονο κοριτσάκι, που το φωνάζουν Μαρία, δεν μιλάει παρά λίγες λέξεις Ρομ, δεν έχει την ανάπτυξη παιδιών της ηλικίας του και ήταν προσκολλημένο στην 40χρονη «μητέρα» του.

Τόσο ο 39χρονος, όσο και η 40χρονη προέβαλαν διάφορες δικαιολογίες στις ερωτήσεις των αστυνομικών. Καταρχήν υποστήριξαν πως το παιδί ήταν δικό τους. Όταν οι ερωτήσεις άρχισαν να γίνονται πιο επίμονες, το ζευγάρι υπέπεσε σε αντιφάσεις. Άλλοτε έλεγαν πως είναι εγγονή τους από τη μεγάλη τους κόρη, άλλοτε ότι τη βρήκαν έξω από σούπερ μάρκετ, ενώ η 40χρονη στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι είναι «καρπός» της σχέσης της με έναν Καναδό ξανθό γαλανομάτη, τον οποίο είχε γνωρίσει στην Κρήτη και στη συνέχεια ότι την αγόρασε από έναν Βούλγαρο!

Το ζευγάρι πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί τη Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το κοριτσάκι που είχαν απαγάγει Ρομά στα Φάρσαλα