ΕΛΛΑΔΑ

Ερευνα για κύκλωμα εμπορίας βρεφών ζητά ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη

Ερευνα για κύκλωμα εμπορίας βρεφών ζητά ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη

Να ανοίξει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης εξαφάνισης του παιδιού τους, καθώς πιστεύουν ότι έπεσε θύμα κυκλώματος εμπορίας βρεφών, ζητά ζευγάρι από την Θεσσαλονίκη, μετά τα αποτελέσματα της εξέτασης Dna που έδειξε ότι η μικρή Μαρία που βρέθηκε στον καταυλισμό τσιγγάνων δεν είναι δικό τους παιδί.


Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης εμφανίστηκαν σήμερα ο Ιάκωβος Τρικαλίδης και η σύζυγός του Βέρα. Το ζευγάρι είχε ζητήσει εξέταση Dna για να διαπιστωθεί αν η μικρή Μαρία που βρέθηκε σε καταυλισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα είναι δικό τους παιδί. Η εξέταση βγήκε αρνητική, αλλά το ζευγάρι ζήτησε από τον εισαγγελέα να ξανανοίξει ο φάκελος της υπόθεσης.

Οι δυο γονείς υποστηρίζουν πως το γεγονός ότι ποτέ δεν είδαν το πτώμα του νεκρού παιδιού τους, τους κάνει να πιστεύουν πως ίσως έπεσε θύμα κυκλώματος αρπαγής βρεφών.

«Είχαμε υπόνοιες ότι το δικό μας το παιδί είχε πέσει θύμα εμπορίας βρεφών και δεν είχε πεθάνει όπως αρχικά μας είχαν πει. Είχε γίνει εκταφή αλλά δε βρέθηκε ποτέ πτώμα. Και από τότε ψάχνουμε να βρούμε το παιδί μας» εξομολογείται σήμερα (στο Star) o πατέρας, ισχυριζόμενος πως το παιδί τους είχε γεννηθεί το 2009 και πως υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία και χαρακτηριστικά τα οποία ερευνά η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και Λάρισας.